Velká šestka: Seriálové pokračování představují upoutávky

Velká šestka: Seriálové pokračování představují upoutávky | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Seriál na motiivy úspěšného celovečerního filmu se odhaluje.

Hlavním tématem červencové akce D23 jsou samozřejmě filmy, kterých se dočkáme v nadcházejících letech, ale prostor v průběhu let získávají i seriály, které v Disneyho případě často navazují na své velké filmové bratříčky. Jeden z nadcházejících seriálu pojednává o skupině teenagerů v čele s Hiro Hamadou, kteří díky různým vychytávkám bojují se zločinem. V tom jim pomáhá společník Baymax, zdravotnický robot, který vypadá spíše jako domácí pomocník, než někdo, koho byste poslali chytat zlé padouchy. Jedná se samozřejmě o seriál Velká šestka, který navazuje na události oscarového animovaného filmu od Disneyho. Seriálu se dočkáme na podzim tohoto roku a vzhledem k blížící se premiéře jsme se na akci D23 dočkali prvního teaseru. Přesněji řečeno se jedná o intro seriálu, které uvidíme na začátku každé epizody. Stylem může znělka někomu připomínat seriál o špionce Kim Possible nebo akční fantasy seriál Jackie Chan Adventures. Jestli bude seriál minimálně na podobné úrovni jako oba zmíněné seriály, mají se fanoušci Baymaxe na co těšit.

Intro seriálu je sice docela důležité, ovšem až na pár scén neprozrazuje samotný děj seriálu. V tom nám pomůže nově zveřejněná ukázka, která zachycuje hlavního hrdinu Hira, jak se spolu se svým nejlepším společníkem Baymaxem snaží najít podzemní základnu Barona Von Steamera. Když se však přiblíží ke svému cíli, jsou chyceni do pasti. Z té se musí co nejrychleji dostat, protože se k nim v plné rychlosti řítí vlak, který nemají ani zdaleka pod kontrolou. Jak se jim podaří situaci vyřešit, zjistíte ve videu na konci článku.

Fanoušky filmu, kteří stále čekají na nějaké informace o celovečerním pokračovaní, může alespoň částečně uklidnit fakt, že pro seriál byla už teď oznámena druhá série, což svědčí o tom, že Disney má stále o tuto značku zájem a případné filmové pokračovaní není tedy definitivně pohřbeno. Pokud bychom se však druhého filmového dílu dočkali, nebylo by to dříve než za několik let.

Ryan Potter se vrátí jako Hiro, Scott Adsit jako robot Baymax, Maya Rudolph jako teta Cass, Jamie Chung jako Go Go, Aland Tudyk jako Alistair Krei, Genesis Rodriguez jako Honey Lemon, David Shaughnessy jako komorník Heatcliff a Stan Lee jako Fredův táta. V roli Freda se nevrátí T.J. Miller, kterého vystřídá Brooks Wheelan a jako Wasabi se nevrátí Damon Wayans Jr., kterého vystřídá Khary Payton (The Walking Dead). Nově se objeví také Jenifer Lewis (black-ish) jako přísná profesorka Granvilleová, Andrew Scott (Sherlock) se předvede jako nový záporák Obake, Andy Richter (sidekick Conana O'Briena) jako Globby, Diedrich Bader (American Housewife) jako Buff Dunder a Susan Sullivan (Castle) jako Fredova máma. Seriál budou mít na starosti Mark McCorkle, Bob Schooley a Nick Filippi, kteří stojí za sérií Kim Possible. Premiéra je naplánována na podzim tohoto roku.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu