Hra o trůny: Na spin-offy si ještě hodně počkáme

Hra o trůny: Na spin-offy si ještě hodně počkáme | Fandíme seriálům
Dokud bude hlavní seriál na obrazovkách, žádný z chystaných spin-offů se neobjeví.

Jelikož jsme momentálně už za půlkou sedmé řady Hry o trůny, není žádnou nepodloženou spekulací, že seriál je, co se týče popularity a sledovanosti, absolutně na vrcholu a zájem o svět Západozemí je větší, než kdy jindy. Bohužel, hlavní příběhová linie, kterou sledujeme už téměř sedm řad, se s tou následující osmou dostane ke svému konci a HBO tedy chystá několik dalších seriálových projektů, ve kterých tento svět plný moci chtivých králů a Bílých chodců znovu navštívíme. Kdy ale k tomuto návratu dojde, to nám dosud nebylo příliš jasné.

Situaci vzal do svých rukou ředitel HBO Casey Bloys, který usedl k rozhovoru s The Hollywood Reporterem. Na téma chystaných spin-offových seriálu uvedl, že žádného z těchto utajovaných projektů se nedočkáme, dokud oficiálně neskončí samotná Hra o trůny. A tento konec je prozatím v nedohlednu. Osmá a poslední řada seriálu si totiž stále nevybrala datum premiéry. Podle nedávných zpráv jsou scénáře pro všechny epizody už hotové a showrunneři David Benioff a D. B. Weiss momentálně pracují na všem potřebném a dolaďují veškeré detaily. Pánové si ale mohou dát na čas a nic neuspěchat, aby nám jako finále naservírovali něco opravdu nezapomenutelného, a pokud prostě nebudou chtít osmou řadu uspěchat a připravit ji už na příští rok, HBO jim vyhoví. A jelikož spin-offy neuvidíme podle Bloysových slov dříve, než minimálně za rok od konce Hry o trůny, může se také lehce stát, že první z těchto doplňujících seriálů se budou vysílat až někdy kolem roku 2020. My tedy můžeme jen doufat, že tento pořádný časový odstup využijí scenáristé k náležitému dopilování všech aspektů k dokonalosti, aby tyto spin-offy nakonec dostály jména, jakým se Hra o trůny pyšní.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 2

Peter Banánek Párek | 09.08.2017 15:11
Mohli by natočit nějaký film ze Západozemí, pořádně narvaná CGI a minimum děje, abych u toho nemusel přemýšlet, takhle já to rád!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu