Inhumans: Nové plakáty jednotlivých postav a nová upoutávka

Inhumans: Nové plakáty jednotlivých postav a nová upoutávka | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Podívejte se na královskou rodinu v zářivějších barvách než doposud.

IMAXová premiéra Inhumans už je skoro za rohem a tak dostáváme další a další propagační materiály. Nyní tu máme oficiální plakáty s jednotlivými postavami. Plakáty jsou hodně barevné a prosvícené, takže můžeme vidět detailní pohled jak na kostýmy, tak na postavy samotné.

Na plakátech můžeme vidět Black Bolta (Anson Mount), který každým coulem vypadá jako hlava královské rodiny, stejně tak jeho žena Medusa (Serinda Swan) se svými ohnivými vlasy. Zápornou stranu zastupuje Maximus (Iwan Rheon), který podle svého představitele je spíš bezcitný než vyloženě zlý. Lepší pohled konečně máme i na sestru Medusy, Crystal (Isabelle Cornish). Na plakátu Gorgona (Eme Ikwaukor) zase můžeme vidět jeho kopyta, kterými dokáže vytvářet rázové vlny o síle zemětřesení. Vše doplňují Triton (Mike Moh) a mistr bojových umění Karnak (Ken Leung).

Nejnovější plakáty jsou jistě zatím nejpovedenější. Není se také čemu divit. Seriál má co dokazovat po rozpačitých začátcích propagace, kdy byla spousta fanoušků i kritiků rozčarována oficiálním trailerem. Jak nakonec Inhumans dopadnou, se dozvíme 2. 9., kdy u nás jdou první a druhý díl Inhumans do kin ve formátu IMAX. Celý seriál pak bude vypuštěn 29. 9, na stanici ABC. Těšíte se? A jak se podle vás podařil vzhled postav?

A na závěr ještě slíbená nejnovější upoutávka:

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu