Veronica Mars: Dospívající vyšetřovatelka se možná vrátí

Veronica Mars: Dospívající vyšetřovatelka se možná vrátí | Fandíme seriálům
Nejpopulárnější mladistvá kriminalistka se po více než deseti letech možná vrátí na televizní obrazovky.

Krimi-komediální seriál Veronica Mars si pamatují zejména dnešní dvacátníci nebo třicátníci. Nejen pro ně může být dosti příjemným překvapením zpráva o tom, že se blonďatá pátračka mohla dočkat nové minisérie. Od ukončení poslední řady seriálu v roce 2007 jsme o známé policejní inspektorce na volné noze slyšeli jen jednou a to při uvedení stejnojmenného filmu, který se sice setkal s relativně pozitivním přijetím, seriálové pokračování se mu však vykřesat nepodařilo. Už jen z tohoto důvodu tedy zpráva o tom, že se Veronica určitě vrátí, zní jako sen nějakého zapáleného fandy.

Tohle přesvědčování nicméně nepochází od nikoho jiného, než od samotné Kristen Bell (Frozen, Super drbna), která ztvárnila Veronicu Mars ve všech 64 epizodách i ve zmiňovaném filmu. O eventuálním pokračování původního seriálu se Kristen zmínila už v minulosti, tenkrát se rozpovídala o tom, v jaké podobě by se dalo případné pokračování realizovat. Prioritou je televizní produkce, protože v seriálové podobě se toho dá stihnout daleko víc než ve filmu. Zároveň by se však muselo jednat o minisérii, aby Bell natáčení stihla zároveň s prací na seriálu Good Place, jehož je aktuálně součástí. Pravidelně si mailuje s tvůrcem seriálu Robem Thomasem a rozhodně chce ve Veronice Mars pokračovat, i kdyby to mělo být v době, kdy už dávno nebude mít věk na roli teenagerské vyšetřovatelky, ale spíš na hlavní roli v seriálu To je vražda, napsala.

Tohle všechno Bell uvedla v telefonátu s jejím hereckým kolegou Ryanem Hansenem, který by se také k seriálu rád vrátil a kamarádce zavolal během rozhovoru pro Indiewire. Jejich diskusi si můžete v přiloženém videu poslechnout od dvanácté minuty.

Co myslíte? Podaří se na Veronicu Mars ještě někdy navázat?

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu