Génius: Banderas se představuje jako Picasso v novém traileru

Génius: Banderas se představuje jako Picasso v novém traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Antonio Banderas konečně v pořádné roli? Přesvědčte se v nejnovější plnohodnotné ukázce.

První řada série Génius se stala velmi chválenou (10 cen Emmy) a úspěšnou (přes 45 milionů diváků) sondou do života Alberta Einsteina, jehož bravurně ztvárnil Geoffrey Rush (Nejvyšší nabídka, Zlodějka knih). National Geographic zaznamenal podobný úspěch jako History Channel se svými Vikingy, a tak není divu, že nás čeká již za několik měsíců premiéra druhé řady, která se soustředí na život jednoho z nejvýznamnějších malířů 20. století Pabla Picassa.

Herecké obsazení je vskutku skvělé a po zhlédnutí dvouminutového traileru budete mít pocit, že Antonio Banderas (Kůže, kterou nosím, Automata) konečně hraje roli, kterou je schopen detailně uchopit a bravurně ztvárnit. Antonio Banderas ztvární Pabla Picassa od 40 let až po jeho smrt v roce 1973. Jak je patrné z ukázky, maskéři se v tomto projektu opravdu vyřádili a vnesli Banderasovi jedinečný vzhled. Mladistvého Picassa ztvární Alex Rich (Glow, Temný případ).

Premiéry se dočkáme 24.4. na stanici National Geographic. Druhá sezóna bude mít stejně jako ta první 10 epizod o stapáži 45 minut. Za režií i scénářem opět stojí Kenneth Biller (Star Trek: Voyager, Smallville). Výkonnými producenty jsou Brian Grazer (Berry Seal: Nebeský Gauner) a Imagine Entertainment oscarového Rona Howarda (Rivalové). Kromě traileru se můžete v galerii podívat na uveřejněné promo fotografie a screeny z traileru. 

Zdroje: Deadline, TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu