Temný případ: 3. řada to zkusí i s hercem z Justice League

Temný případ: 3. řada to zkusí i s hercem z Justice League | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Lovilo se v Lize spravedlnosti a byl ukořistěn jeden z jejích hrdinů. Je to však jen jedno jméno z pětičlenného seznamu herců čerstvě přicházejících. O koho jde? 

Obsazení nadále roste. Pro rekapitulaci, dosud zveřejněná řádka jmen začíná oscarovým Mahershalou Alim a Stephenem Dorffem. V seznamu je dosud doprovázeli jenom Scoot McNairy a Carmen Ejogo. O jejich postavách se dočtete v našich starších zprávách.

Nejvýraznějším přírůstkem se stal Ray Fisher aneb Cyborg z Ligy spravedlnosti. V souvislosti s komiksovým velkofilmem je sice pravdou, že proti svým kolegům hrál druhé housle, ale možná jeho herectví provětrá právě třetí sezona Temného případu (True Detective). Uvidíme ho v roli Freddyho Burnse, synátora detektiva Wayna Hayse v Aliho podání.

Aktuální dávka jmen předestřených veřejnosti se dále skládá z následující trojice mužů: Rhys Wakefield (Očista, Sanctum, Bílá vrána), Michael Greyeyes (Fear the Walking Dead) a Jon Tenney (King a Maxwellová, Closer: Nové případy). Jejich seriálová alter ega budou Henry Hays, Brett Woodard a Alan Jones. Víc o nich ale prozrazeno nebylo.

Ještě začátkem února se v obsazení k herečce Carmen Ejogo připojila další dáma. Mamie Gummer (Zažít Woodstock, Nikdy není pozdě), dcera Maryl Streep, si střihne úlohu Lucy Purcell, dvojnásobné matky v centru tragického zločinu.

Fotky všech zmíněných nováčků naleznete v galerii. 

Zdroje: TheHollywoodReporter, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu