The Punisher: 2. série obsadila tři nové tváře

The Punisher: 2. série obsadila tři nové tváře | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Uvidíme výlet do kriminálního podsvětí New Yorku?

2. série The Punishera se v těchto dnech začíná natáčet, a není tak ku podivu, že také nabírá nové obsazení. Televizní oddělení Marvelu oznámilo, že byly obsazeny 3 nové postavy do pokračování příběhu Franka Castlea (Jon Bernthal) na Netflixu. První z nich je postava jménem John Pilgrim, kterou si zahraje Josh Stewart (Dark Knight Rises, seriál Shooter). Postava je popsána jako „muž, který hodil za hlavu svoji minulost plnou násilí. Okolnosti ho však donutí opět využít své schopnosti a proniknout do světa Franka Castlea.“

Další obsazenou postavou je žena jménem Krista Dumont, „chytrá a soucitná psychoterapeutka pro válečné veterány.“ Dle popisu můžeme usoudit, že se bude jednat o postavu, u které by případně mohl najít Frank Castle podporu a útočiště. V této ženské roli uvidíme pohlednou Florianu Limu (seriál Supergirl).

Třetí a zřejmě nejzajímavější postavou je dívčí postava jménem Amy Bendix. Do role byla obsazena Georgia Whigham (seriál 13 Reasons Why), jež by si měla zahrát „na ulici zběhlou mladistvou podvodnici s tajemnou minulostí.“  Všechny tři postavy se přidaly ke jménům z první série, přičemž se očekává, že kromě Jona Bernthala v hlavní roli se vrátí Ben Barnes jako Billy Russo / Jigsaw, Amber Rose Revah jako Dinah Madani a Ebon Moss-Bachrach jako Micro.

Všechny tři nové postavy také napovídají, že by druhá série mohla zpracovat komiksovou řadu od Gartha Ennise jménem The Slavers. V ní zachrání Frank Castle mladou dívku jménem Viorica (postava Amy Bendix), přes kterou se Frank dostane do světa prostituce v New Yorku, který vede rumunská dvojice Vera Konstantinova a Cristu Bulat. Psychoterapeutka Krista Dumont by mohla být adaptace postavy ze série Jen Cooke, jež pomáhá Frankovi zjistit více o drsném podsvětí prostituce.

V první sérii řešil seriál témata jako posttraumatická stresová porucha, zbraňové násilí či braní spravedlnosti do vlastních rukou. V té druhé to zatím vypadá na prostituci, sexuální zneužívání a různé kšefty s lidmi. Série The Slavers je navíc označována za jeden z nejtemnějších Punisherových komiksů. Frank svůj názor na toto již ukázal v seriálu Daredevil, kde mu vedoucí zastavárny nabídl dětskou pornografii. Jak to dopadlo se můžete podívat na videu níže. V galerii také najdete fotky všech nově obsazených tváří a pár fotek z první řady seriálu, tak se určitě mrkněte.

Zdroje: Screenrant, The Hashtag Show

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Temný rytíř povstal

20.07.2012 | USA, Velká Británie
Akční, Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu