Stranger Things: Hlavní hrdinové, jejich podoba a hvězdný start

Stranger Things: Hlavní hrdinové, jejich podoba a hvězdný start | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
O představiteli Dustina ze Stranger Things jsme vám už psali. Teď vám představíme zbytek hlavních aktérů seriálu spolu s jejich skutečnou podobou.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Seriál Stranger Things katapultovat jeho hlavní hrdiny takřka ze dne na den na vrchol slávy. O představiteli Dustina, který trpí genetickou chorobou, díky níž roli získal, jsme vám psali zde. Teď se podíváme na zoubek zbytku z klučičí skupiny. V galerii potom najdete sérii jejich fotek, která dokazuje, že v civilu vypadají mnohdy dost odlišně. 

1. Finn Wolfhard (15)

Kanadský herec Finn Wolfhard, který v seriálu Stranger Things ztvárňuje postavu Mika Wheelera, se poprvé objevil na televizních obrazovkách v roce 2014 jako Zoran v postapokalyptickém sci-fi dramatu The 100. Následovala role v seriálu Supernatural. V roce 2017 zazářil také v americkém hororu na motivy knihy Stephena Kinga It

V současné době se talentovaný herec věnuje kromě herectví také hudbě. Má vlastní kapelu Calpurnia. V ní hraje na kytaru a zpívá: "Moje máma a táta přehrávali tento druh hudby v autě, když jsem byl malý. Pak mi máma představita Beatles a já jimi začal být posedlý. Od toho jsem se odpíchl. Začal jsem sjíždět weby. A znáte to, jak vás jedno video dovede k jinému videu, a to k jinému videu. Takhle jsem se dostal k Led Zeppelin a přes ně k Rolling Stones," vysvětlil před časem herec. Čemu dá v budoucnu přednost? To se necháme překvapit. 

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu