Příběh služebnice: Hvězda Gilmorek na první fotce z 2. řady

Příběh služebnice: Hvězda Gilmorek na první fotce z 2. řady | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Přinášíme vám informace o epizodách druhé sezóny a několik nových fotografií v přiložené galerii.

První promo fotku odhalující podobu Ofglen (Alexis Bledel) ve druhé sérii Příběhu služebnice zveřejnila před několika dny streamovací služba Hulu. Druhá sezóna si odbyde premiéru již 25.4., takže se není čemu divit, že propagace očekávaného seriálu oceněného dvěma Zlatými glóby je v plném proudu.

Představitelka první dámy Gileádu: Chtěla jsem dát Sereně srdce
 

Herečka Alexis Bledel, která si za svou roli odnesla cenu Emmy, se představuje jako Ofglen na první fotografii nadcházející řady. Promo fotka znázorňuje chladný výjev Ofglen kdesi v koloniích. Jak si jistě pamatujete z první řady, radioaktivní vězení, kam přesouvají všechny vyhoštěné „devianty“ z Gileádu, znamená díky radioaktivitě jistou smrt v důsledku ozáření. Již předchozí promo fotka odhalovala tuto zuboženou zem, ale až nyní zde vidíme Ofglen pracující po boku ostatních nepřizpůsobivých v tomto extrémním prostředí.

Pro znalce předlohy od Margaret Atwood je území kolonií zcela novým prostředím, jelikož v knížce bylo na toto prostředí pouze odkazováno, ale nikdy nebylo dále rozšířeno. Román od Margaret Atwood sloužil jako předloha pouze pro první řadu, která skončila ve stejném momentě jako kniha. Tudíž druhá řada už leží pouze na scenáristických bedrech Bruce Millera (Heuréka - město divů).

Příběh služebnice: Hulu oznámila novou postavu
 

Dne 25.4. si odbydou premiéru rovnou dvě hodinové epizody. Zbylých jedenáct Hulu zveřejní po jedné v následujících týdnech. Druhá řada tak má o tři díly více než ta předchozí. Strohé synopse prvních dvou epizod jsou už na světě. Obsah prvního dílu zní: "Offred (Elizabeth Moss) čeká na důsledky svého nebezpečného rozhodnutí, zatímco ji pronásledují vzpomínky na její minulost a na děsivé začátky Gileádu.“ Synopse druhého dílu Příběhu služebnice zní: „Offred (Elizabeth Moss) si zvyká na svou novou roli a nový život. Příchod neočekávané osoby rozvrátí chod v koloniích. Rodina je rozvrácená díky vzrůstající moci Gileádu.“

V galerii najdete krom promo fotografií i propagační plakát k druhé řadě.

Zdroje: TVLine, Comingsoon.net

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu