The Rain: Nová hororová série od Netflixu

The Rain: Nová hororová série od Netflixu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Ponořte se do ponuré Skandinávie s hrstkou přeživších v nové hororové sérii.

Netflix tvoří stále více a více obsahu. Šanci dostávají také různí tvůrci, a od těch z Dánska nyní na Netflix přijde nová hororová série s názvem The Rain. O té jsme až doteď neslyšeli, nicméně nedávno se objevil první trailer, a nevypadá nijak špatně. Příběh se odehrává ve Skandinávii, šest let poté, co neznámý virus přenášený deštěm vyhladil populaci téměř na celém poloostrově. Sleduje dva dánské sourozence, kteří se vydají ze svého úkrytu hledat další zbytky přeživších.

Dle ukázky se bude jednat o mix hororu a survival podívané, která se bude odehrávat především v lesích a v přírodě. Zda se v seriálu ukáže nákaza v podobě zombie, nějakých mutací či podobně, z traileru není jasné. Série však jistě bude sázet na ponurou atmosféru skandinávských lesů, ztísněné prostředí a minimum postav. Autorem série je dánský scenárista Jannik Tai Mosholt a hlavní obsazení čítá skandinávské herce Albu Augustu, Mikkela Boe Folsgaarda, Lucase Lynggaard Tonnesena a Larse Simonsena. Trailer společně s oficiální synopsí si prohlédněte níže, premiéra seriálu bude 4. května 2018.

„The Rain se odehrává 6 let poté, co brutální virus přenášený deštěm vyhladil téměř celou populaci Skandinávie. Příběh sleduje dva dánské sourozence, kteří se vydají ze svého bezpečného bunkru, aby našli pouze malé zbytky civilizace a hrstku přeživších. Osvobozeni od sociálních pravidel a společenských konexí, vydává se skupina skrz opuštěnou Skandinávii, a pátrá po zbytcích života. Úkol se však zkomplikuje, když napětí ve skupině začne růst zatímco déšť se stále stupňuje.“

Zdroj: JoBlo

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu