Vznikne nadějné fantasy podobné Pánovi prstenů

Vznikne nadějné fantasy podobné Pánovi prstenů | Fandíme seriálům
New Line Cinema
Zobrazit dalších 7 obrázků
Skvělá knižní předloha, oscarový scenárista a fantasy plná intrik a zvratů. Potenciální hit?  

Mnoho seriálů se v dnešní době rozrůstá do stále epičtějších rozměrů a dražších produkcí, že už občas vypadají líp, než některé blockbustery promítající se na velkých plátnech. A takových příkladů rychle přibývá. Ať už se jedná o Hru o trůny, která po svém dojezdu naservíruje minimálně jeden spin-off, chystaný seriál ze světa Pána prstenů, který se má stát nejdražším seriálem historie nebo nově mrazivý The Terror. Mezi podobně nákladné produkce se ne náhodou řadí převážně seriály z ranku fanatsy a teď se dost možná objevil další favorit.

Chystaný seriál ze světa Pána prstenů očima Gandalfa a spol.
 

Tím by se měl stát připravovaný seriál vznikající na motiv úspěšné knižní série vyprávějící o osudech a intrikách obyvatelů žijících uvnitř gotického hradu. Zajímavějším faktem ale je, že byla nazvána literární klasikou na úrovni zmíněného Pána prstenů, což už samo o sobě stojí za pozornost. Jo a taky si z jejího názvu zavážete jazyk. Knižní předloha jménem Gormenghast poslouží jako vzor pro populárního scenáristu Neila Gaimana, který už má za sebou například novodobou pohádku Hvězdný prach nebo skvělou animovanou verzi Beowulfa, což jsou jen dva snímky z jeho dlouhé řady dalších fantasy projektů. Nahoda?

Společně s ním bude na place spolupracovat také Akiva Goldsman, který dokonce vyhrál oscara za scénář k dramata Čistá duše s Russelem Crowem. Zároveň ale také napsal jednu z nejhůře povedených komiksových adaptací Batman a Robin, takže, vyberte si. Já se přikláním k tomu prvnímu. Tito dva by se tedy měli postarat o scénář a zatím vše vypadá dosti nadějně. Ovšem společnost FremantleMedia, která si zakázku objednala, v současné době vyhledává i další slibné tvůrce do týmu, a tak není stoprocentní, jestli zmínění scenáristé zůstanou u projektu až do finále. Ať už výsledek dopadne jakkoliv, zní dost slibně na to, abych se těšil na jeho převedení na obrazovky.

Zdroj: trackingboard

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu