Reverie: Blíží se vědecko-fantastické drama z virtuální reality

Reverie: Blíží se vědecko-fantastické drama z virtuální reality | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Seznamte s půvabnou hlavní hrdinkou a také s tím, o čem bude seriál pojednávat.

V kinech zrovna běží Ready Player One, který se z velké části odehrává ve virtuální realitě, kam si lidé utíkají splnit dokonalé představy a stát se tím, kým chtějí. Něco podobného nabídne seriál Reverie stanice NBC (Heroes, Blindspot), avšak nebude se jednat o dobrodružné sci-fi jako v případě Ready Player One, ale spíš o dramatický sci-fi thriller.

Hlavní hrdinkou je Mara Kint, jíž hraje Sarah Shahi (Lovci zločinců, Chicago Fire). Jakožto bývalý policejní vyjednavač a odbornice na lidské chování po nepředstavitelné osobní tragédii teď vyučuje na vysoké škole. Staré povolání se však brzy přihlásí o slovo. Pro své schopnosti ji starý šéf vrátí do služby, aby zachránila obyčejné lidi, kteří ztratili sami sebe ve vysoce pokročilé virtuální realitě, v níž lze doslova žít své sny. Při zachraňování druhých ovšem zjistí, že může objevit skutečný způsob, jak pomoci i sama sobě.

Za Reverií stojí tvůrce Mickey Fisher, autor Extantu a spoluautor Marsu. O pozici výkonného producenta se s ním dělí Jaume Collet-Serra, který má na kontě zástup thrillerů s Liamem Neesonem (NON-STOP, Neznámý, Cizinec ve vlaku). Seriál odstartuje 30. 5. a bude mít deset hodinových epizod, které se budou soustředit na koncept virtuální reality. Konkrétně na nabízenou euforickou idealizovanou existenci, která lidi svádí vymanit se z nudných a bouřlivých životů.

Dále hrají Dennis Haysbert (Battlestar Galactica), Kathryn Morris (Odložené případy), Sendhil Ramamurthy (Heroes) nebo Christopher Rosamond (Riverdale). V galerii na vás čekají plakáty a jiné fotky.

Zdroj: Den of Geek

Zdroj fotek: Reverie Facebook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu