Luke Cage: Velký souhrn informací o 2. řadě

Luke Cage: Velký souhrn informací o 2. řadě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kdo se postaví hlavnímu hrdinovi, jak tvůrci vnímají první řadu či jakou úlohu bude mít Iron Fist? Čtěte níže.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6

Hlavní záporák bude těžkým oříškem

Jednou z nových postav, které druhá řada nabídne, bude i John McIver v komiksech známý jako Bushmaster. Toho si zahraje Mustafa Shakir. Měl by sloužit jako jeden z hlavních záporáků série. Podle showrunnera bude podobně jako Luke odolný proti kulkám, nikoliv však neprůstřelný, ale bude mít vlastní speciální schopnost léčení. Bude mít i podobnou sílu jako Luke, zvládne schytat ránu a také pořádnou ránu rozdat.

Střet těchto dvou by tak mohl být rozhodně zajímavý. Postava by měla být věrná komiksům, a to i se svým karibským původem. Podle Hodari Cokera byla Jamajka „vždy zemí odporu mající svoje vlastní vedení s tím, že si tam dělají věci po svém. Tak to bude i v případě Bushmastera.“.  

Kdo dál se Lukovi postaví?

O Bushmasterovi řeč byla, avšak nebude to jediný protivník, který se hlavnímu hrdinovi ve druhé sérii postaví. Gabrielle Dennis byla obsazena do role Tildy Johnson aka Nightshade. V komiksech jde o biochemičku se zájmem v lykantropii, která používá různé lektvary, především pak manipulaci a svádění k tomu, aby prosadila svoje zájmy. V komiksech má také vlastní armádu vlků. V seriálu je však její postava až na povolání spíše odlišná, ohledně jejího komiksového původu se ovšem budeme moct těšit na různé easter eggy.

Díky nedávné zprávě víme, že by se měla objevit i mafiánská rodina Carbonů, která ale primárně pochází z komiksů o Punisherovi. Do role mafiánské princezny Rosalie Carbon byla obsazena zkušená Annabella Sciorra. Podle synopse se za tímto může skrývat tajemná hrozba, se kterou se bude muset Luke vyrovnat. Z toho tak můžeme usoudit, že se zřejmě rodina Carbonů objeví až v pokročilejší fázi seriálu.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu