Premiéra 2. řady Příběhu služebnice již zítra: Co musíte vědět?

Premiéra 2. řady Příběhu služebnice již zítra: Co musíte vědět? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Druhá série Příběhu služebnice už klepe na dveře. Co fanoušky čeká a nemine?

Již zítra se budou moci fanoušci znovu ponořit do temného dramatu Příběh služebnice. Adaptace klasického románu spisovatelky Margaret Atwood odstartuje svou druhou řadu, která má být dle slov představitelky hlavní hrdinky Offred ještě temnější, než ta první. Stanice Hulu v minulých měsících postupně odkryla celou řadu promo obrázků (viz galerie) i několik trailerů, které odhalily kruté vraždy a nechutné praktiky totalitní společnosti dystopického Gileádu. Těsně před uvedením promluvila také představitelka Ofglen Alexis Bledel.

Herečka, která se proslavila rolí v seriálu Gilmorova děvčata, slíbila, že 2. série přinese o poznání více překvapení. Zároveň přiznala, že si knihu přečetla až poté, co byla obsazena. "Předtím jsem tu knihu nečetla. Až když jsem dostala roli v seriálu, pustila jsem si ji v audioverzi. Až pak jsem si ji přečetla. Netušila jsem přitom, jak by ten seriál mohl být intenzivní," svěřila jsem Alexis. 

Představitelka první dámy Gileádu: Chtěla jsem dát Sereně srdce
 

"Ofglen se nachází v pozici, kdy očekává, že může kdykoliv zemřít. Ale ona je od přírody bojovnice. Tváří v tvář všem těm strašlivým traumatům zůstává neuvěřitelně silná. Zachovává si vlastní důstojnost. Má ocelové jádro, a to jí nemůže nikdo vzít. Je skvělé ji hrát," nechala se slyšet pro Daily News herečka. 

Shrnutí nejdůležitějších informací

Pozor! Odpůrci spoilerů, dále raději nečtěte. 

1. Druhá řada Příběhu služebnice bude čítat celkem 13 epizod. (První série jich měla 10.)

2. Do obsazení se připojí známý herec Bradley Whitford, držitel ceny Emmy za roli v seriálu Západní křídlo. Střihne si roli velitele Josepha Lawrence, architekta gileádské ekonomiky. Jeho charakter má být hrubý a zastrašující. Zároveň se však do jeho projevu občas promítne záblesk laskavosti, což z něj dělá velmi zmatenou a rozporuplnou postavu. Pro svou novou služebnici bude tajemným oříškem.

3. Dějem by měla zahýbat také nová patnáctiletá služebnice Eden, která je údajně ve scénáři popsána jako zbožná a poslušná, představující vlnu naivních služebnic dystopického Gileádu. Slepě věří v nastolený řád, čímž představuje pro vzpurné služebnice značné nebezpečí. Eden sní, že se jednoho dne stane manželkou velitele. Poprvé se objeví v 5. epizodě 2. série. Zahraje si ji americká herečka Sydney Sweeney, která ztvárnila například postavu Willy v seriálu Prolhané krásky. 

4. Jeden z prvních snímků první řady odhalil chladný výjev Ofglen kdesi v koloniích. Jak si jistě pamatujete z první řady, radioaktivní vězení, kam přesouvají všechny vyhoštěné „devianty“ z Gileádu, znamená díky radioaktivitě jistou smrt v důsledku ozáření. 

5. Kritici jsou k nové řadě zatím více než vstřícní: "Přestože neúprosná fyzická a psychická brutalita může být náročná na žaludek, přesvědčivý styl práce tváří v tvář této temnotě přináší záblesk naděje," napsal Collider. Máme se asi opravdu na co těšit. 

Níže zhlédněte video z premiéry.

Zdroj: NME, DailyNews

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu