South Park: TOP 6 případů, kdy měl Cartman pravdu

South Park: TOP 6 případů, kdy měl Cartman pravdu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Ať už Cartmana milujete, nebo nenávidíte, musíte uznat, že bez něj by South Park nebyl South Parkem. V následujících řádcích si řekneme, proč tomu tak je.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6

Každý, kdo viděl třeba jen jeden jediný díl South Parku, si musí pamatovat Erica Theodora Cartmana. Jedinečnou figurku nejen v rámci svého seriálu, ale i na poli veškeré televizní tvorby. Eric je desetiletý psychopat, sociopat, rasista, nacionalista, xenofob, homofob a manipulátor se silně narcisistickými sklony. Valná většina jeho názorů se také zakládá právě na těchto předsudcích, a přestože bychom čekali, že názory na základě předsudků budou mylné, až podezřele často se Cartmanova slova, byť sebeabsurdnější, naplní. Bohužel na tom často tratí další figurka ze South Parku, Kyle Broflovski, který s Cartmanem prohrává jednu sázku za druhou. Proto si ukážeme pár případů, kdy měl Cartman nečekanou pravdu. 

Předně ovšem VAROVÁNÍ. Tyto seriálové vtípky opravdu nejsou pro odpůrce nekorektního humoru. Pokud jste tedy citlivější povahy, raději dál nečtěte, ať se zbytečně nerozčílíte.

1. "Všichni židi si nosí zlato v pytlíku na krku."

V hořící a bortící se budově nenapadne Cartmana nic jiného, než požadovat po Kylovi, aby mu dal své zlato. Kyle samozřejmě vzdoruje a říká, že neví, o jakém zlatu Cartman mluví - ten to vysvětlí tím, že ví, že všichni židé si neustále nosí zlato v pytlíku na krku. To se zdá jako nesmyslné tvrzení do chvíle, než Cartman vytáhne na Kyla zbraň, a ten skutečně zpod mikiny vytáhne sáček se zlatem.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu