Cloak & Dagger: Ani finální trailer nepřesvědčil

Cloak & Dagger: Ani finální trailer nepřesvědčil | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 29 obrázků
Závěrečný prodloužený trailer na Cloak & Dagger je tady. Teď už jen čekat.  

Veškerá pozornost fanoušků komiksových adaptací je zrovna teď upřená na film Avengers: Infinity War. Mezitím však studio Marvel chystá další novinku, která se ale neobjeví na plátnech kin, nýbrž u vás doma v televizi. Cloak & Dagger bude další seriál podle komiksů od Marvelu. Nabídne však něco jiného než jeho předchůdci?

Cloak and Dagger: Druhý trailer je venku, známe první reakce
 

Předchozí seriály od Marvel Television se svou kvalitou často velmi lišily. Někdy to byla trefa do černého, která přinesla jedinečný seriálový zážitek, jindy zase strašná patlanice, která nebyla schopná upoutat vaši pozornost za celou sérii. Dejme minulost však stranou, jelikož přichází svěží novinka, ve které budou rovnou dva hlavní hrdinové – Cloak (Aubrey Joseph) a Dagger (Olivia Holt). Tihle teenageři pochází z různého zázemí a zjišťují, že mají neobvyklé superschopnosti, které jsou navzájem záhadně propojené. Tandy Bowen (Dagger) umí vytvářet světelné dýky a Tyrone Johnson (Cloak) se umí pro změnu teleportovat skrze temnou dimenzi. Postupem času zjišťují, že fungují daleko lépe jako tým, než když jsou od sebe odděleni.

Po zhlédnutí finálního traileru (viz níže) je člověk ponechán s lehce rozporuplnými dojmy. Na jednu stranu sice výprava vypadá náramně (děj se odehrává v New Orleans namísto typického New Yorku) a některé pasáže působí poměrně zdařile (například trikové efekty), na druhou to však vypadá, že se na nás řítí další komiksovka, která bude cílená spíše na mladší publikum. To by ještě samo o sobě nebyl problém, ale všechny předešlé seriály od Marvelu, které cílily na podobné publikum, většinou postrádaly určitou jiskru, která by diváky zanechala lačné po dalších dílech.

Seriál je produkovaný odnoží ABCFreeform a svoji premiéru si odbyde 7. června tohoto roku, kdy se představí hned v dvouhodinovém pilotním díle. Do té doby nám nezbývá nic jiného, než čekat a doufat v originální komiksovku, která nezklame.

Zdroje: Slashfilm, Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu