Minirecenze: 3. epizoda Westworldu vám zamotá hlavu!

Minirecenze: 3. epizoda Westworldu vám zamotá hlavu! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Upozorňujeme, že v tomto článku se nachází mnoho SPOILERŮ! Minirecenze na 3. díl druhé řady Westworldu je tady!

Co že jsme to vlastně viděli? Dolores (Evan Rachel Wood) to rozjíždí ve velkém. Nezabíjí pouze hosty, ale čas od času ráda povraždí výtvory stojící v cestě. To se moc nelíbí Teddymu (James Marsden), který o ní už měl nějaké pochybnosti v minulém díle. Nyní však jeho pochybnosti přerostly v nedůvěru a neuposlechnutí jejího rozkazu. Bernard (Jeffrey Wright) je stále tak trochu zmatený, co se týká názoru na svobodu výtvorů. Navíc
jeho dějová linie v tomto díle jako jediná skáče v čase.
Maeve (Thandie Newton) stále putuje a hledá svou dceru. Při tomto hledání se její skupinka začíná pomalu rozrůstat. Pokud nás měl minulý díl ještě trochu seznámit se situací ve Westworldu, tak tento díl malinko ukazuje, jak to vypadá v jiných parcích.

3. díl vám naprosto zamotá hlavu. Stanou se zde velice zvláštní věci a postavy vyvádějí nepochopitelné kousky. Nemáte tušení, co se stane během příštích 5 minut. Pro Westworld klasická forma odvíjení dějové linky. Tomuto dílu bohužel škodí lehké protiřečení postav. Ty, které byly ještě v první řadě pro svobodu výtvorů, si teď nejsou tak jisté. Dále je tu problém v jednání postav. V první řadě jsme byli naprosto zmatení z některých scén a z toho, jak se postavy chovají. Vždy jsme však cítili, že scenárista ví, o co jde a my si musíme pouze počkat na rozuzlení. V tomto díle nemám ten pocit. Naopak jsem nabyl dojmu, že nemá nikdo ani tušení, co se děje. Doufám ale, že se to s příštím dílem zlepší a bude se mi líbit daleko víc.

V galerii si prohlédněte sérii fotek z natáčení.

 

Naše hodnocení
6/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu