Lambs of God: Ann Dowd naváže na roli v Příběhu služebnice

Lambs of God: Ann Dowd naváže na roli v Příběhu služebnice | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Teprve nedávno australská stanice Foxtel představila svoji novinku Piknik na Hanging Rock, o které jsme nedávno psali, a už zase chystá něco nového.

Jedná se o čtyřdílné drama s názvem Lambs of God, které je napsané Sarah Lambertovou a režírované Jeffreym Walkerem. V hlavních rolích si zahrají herečky Ann Dowd (Pozůstalí, Příběh služebnice), Essie Davis (Babadook) a Jessica Barden (Humr). Děj se odvíjí od linie příběhu stejnojmenné knihy od Marele Day. 

Lambs of God je temný gotický příběh tří jeptišek (každá z jiné generace), které společně žijí v izolovaném klášteře na pobřeží. Do jejich životů vstoupí nevítaný host , a změní je navždy. Jakožto Sestry svaté Agnes musí bránit své životy, svoji existenci a vše, v co věří, když se pohledný kněz, kterého hraje Sam Reid (Koleje osudu, Belle), pokouší prodat jejich chátrající klášter. Jedná se o epický příběh o víře, lásce a vykoupení.

Herečka Ann Dowd sice předlohu před začátkem natáčení nečetla, ale o chystané novince řekla: „Když jsem si přečetla scénář, krása a bohatost tohoto příběhu byla naprosto zřejmá. Chovám velký respekt a lásku k jeptiškám, jelikož jsem byla vychována jeptiškami, a sama mám dvě tety, které jsou katolické jeptišky, takže mě tento svět vždy velice přitahoval. Vidět příběh zasazený do tak magického místa bylo znamenité“.

Zde stojí za to poznamenat fakt, že i v Příběhu služebnice se její dějová linak odvíjí od víry a boha. Její pohled na tetu Lydii si můžete přečíst níže. 

Příběh služebnice: Představitelka tety Lydie promluvila
 

Seriál je momentálně v produkci australských Fox Studios a bude odvysílaný příští rok na stanici Foxtel v Austrálii.

Zdroje: Deadline, News

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu