7 nejotravnějších seriálových postav, které nás prostě ničí

7 nejotravnějších seriálových postav, které nás prostě ničí | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 18 obrázků
Přinášíme vám výběr postav, které bychom nejraději umlátili medvídkem pana Beana, a následně je vymazali z kyberprostoru. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7

Vytáčí vás Janice z Přátel nebo Joffrey ze Hry o trůny? S největší pravděpodobností ano, a je to pochopitelné. Tyto postavy totiž byly napsány přesně tak, aby divákům drásaly nervy. Pak ale existují postavy, které měly plnit zcela jiný účel, nás ale nebetyčně rozčilují. A rozhodně nejsme sami. Souhlasíte s naším výběrem, nebo máte opačný názor? Koho byste na seznam umístili vy?

Teddy (Westworld)

Ano, kladné postavy jsou sice veskrze oblíbené, má to však své hranice. Ty překročila postava Teddyho ze seriálu Westworld. Pobavil mě komentář jednoho seriálového fandy, který tento sci-fi počin sice zbožňuje, Teddyho romantické duši však nemůže přijít na chuť: "On je prostě takovej ten typickej vyloženej klaďas, kterýho nesnášíš, protože je prostě trapnej." Musím uznat, že na jeho slovech něco je. 

V prvních dílech s ním sice sympatizujete, čím víc času s ním však strávíte, tím víc vám leze na nervy. Ty jeho neustále útrpné výrazy, jedno tupé rozhodnutí za druhým, nesmyslná jednání pod vlivem emocí, plytké řeči kolem a vrcholem všeho je to, co předvádí ve 2. sérii. Slepě poslouchá příkazy Dolores, a namísto aby vyjádřil své pochybnosti slovy, přitrouble zírá a čeká, až ho někdo utěší. Tenhle "výtvor" je prostě nesvéprávný a zcela nekompetetntní k ničemu.

Jedinou jeho obranou je jedno - že za to nemůže. Dík v tomto případě patří Fordovi.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 16

Veru | 11.11.2018 18:36
No za mě rozhodně Rachel z přátel, normálně tu postavu mám rada, ale jak dojde na Rosse, tak na je na profackování. Chce ho jenom když on jí ne... a jakmile spolu mohou být - včetně toho kdy už mají Emmu, tak si vždycky najde pseudodůvod proč s nim být nechce :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu