Lucifer: Po zrušení dva nové díly. Co bude dál?

Lucifer: Po zrušení dva nové díly. Co bude dál? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Stanice FOX uvedla dva nové samostatné díly jako poslední výkřik, než se Lucifera nadobro zbaví. Najde si tento pozoruhodný seriál jinou společnost, která ho zachrání?

Pokud by někdo nevěděl, Lucifer je fantasy seriál založený na komiksu Neila Gaimana, Sama Keitha a Mikea Dringenberga. Hlavní postavou je zde Lucifer (Tom Ellis), který opustí peklo a vezme si dovolenou v Los Angeles. Jednoho dne se zaplete do policejního vyšetřování, což se mu zalíbí a začne společně s detektivkou Chloe (Lauren German) řešit vraždy.

Společnost FOX se minulý měsíc rozhodla nepokračovat v natáčení další řady z jistých důvodů. To ale neodradilo ani fanoušky, ani tvůrce seriálu. Jako fanoušek můžete podpořit kampaň na sociálních sítích #SaveLucifer a držet palce tvůrcům, kteří se dál snaží najít jinou společnost, která by měla zájem o pokračování série.

Co se týče hledání mesiáše, situace nijak nepokročila. FOX však 28. 5. 2018 vypustila dva díly, které měly původně být ve 3. řadě ale nakonec bylo rozhodnuto, že budou ovysílány samostatně. Epizody "Boo Normal" a "Once Upon a Time" můžete zkouknout na médiu Netflix. Pokud jste jedni z fanoušků, kteří se bojí nejhoršího, finální díl vám nabízí jistou úlevu a variantu pro skončení seriálu jako takového. Konec je přeci jen vždy lepší, když se do děje zapojí Bůh (Neil Gaiman).

V galerii si můžete prohlédnout pár fotek z tohoto seriálu!

Zdroj: screenrant.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu