The Outsider: Další bestseller od Kinga v hledáčku televize

The Outsider: Další  bestseller od Kinga v hledáčku televize | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Pojďme si Kingův nový příběh představit. Říct si, co ho úzce spojuje s mimořádně populárním Panem Mercedesem, a přihoďme další zprávu do škatulky zvané Temná věž.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

No a co nového v tajuplných světech rozbíhajících se do dálav kolem Temné věže? U Amazonu v posledních měsících došlo k výrazné programové i personální přestavbě reprezentované primárně nástupem Jennifer Salke do vedení Amazon Studios. Ta tento měsíc poskytla serveru Deadline zajímavý rozhovor, ve kterém byla tázána právě na Kingovo veledílo čekající u studia na svou realizaci.

Začátkem roku jsme vás informovali o troufalém plánu začít s natáčením v létě, ale v tuto chvíli, a obzvlášť po vyjádření ředitelky studia, se něco takového zdá dost nepravděpodobné. Salke řekla, že scénář k Temné věži ještě ani nedostala, ale bude ho mít k dispozici v příštích několika týdnech. Seriál a jeho vznik nepovažuje za mrtvý, naopak tvrdila, že je vážně hodně naživu.

Adaptování Kinga pokračuje: Kostnice poprvé, Temná věž po sté
 

Jedno je teď jisté - dokud vlastně sama neví, jaký návrh adaptace jí bude předložen na stůl, její příslib odpovídá Schrödingerovu pokusu s kočkou – dokud scénář a další podklady neotevře k posouzení, s osudem seriálu to vypadá stejně tak dobře, jako úplně špatně.

Ve videu pod článkem si můžete zkouknout krátký rozhovor se Stephenem Kingem, ve kterém popisuje své pohnutky k napsání románu The Outsider. 

 

Zdroje: Deadline I, II

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu