Hra o trůny: Jaime Lannister dotočil poslední scénu. Co řekl?

Hra o trůny: Jaime Lannister dotočil poslední scénu. Co řekl? | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nikolaj Coster-Waldau, představitel Jaimeho ze seriálu Hra o trůny, má natočený konec své postavy. Co o závěru seriálu pověděl?

Není tomu ani měsíc, co jsme vás informovali, že Emilia Clarke, představitelka matky draků Daenerys Targaryen, definitivně opustila plac Hry o trůny. Všechny její scény jsou hotovy, a ačkoliv je těžké si to po tolika letech připustit, další a další herci budou následovat. Tentokrát zasedl k rozhovoru Nikolaj Coster-Waldau alias Jaime Lannister. Ten prozradil, že nedávno natočil se svou postavou finální scénu. Definitivně seriál Hra o trůny opustí co nevidět. 

Hra o trůny: Emilia Clarke dotočila a zavzpomínala na nahé scény
 

Nepočítám s tím, že bych na to celé mohl někdy v životě zapomenout,“ konstatoval nostalgicky. „Do Belfastu se vracím ještě příští týden. Nejsem stoprocentně hotový, ale poslední scénu s mou postavou už mám za sebou.“ Waldau zároveň nešetřil slovy chvály směrem ke svým scenáristům a showrunnerům D. B. Weissovi a Davidu Benioffovi. „Líp celý náš příběh prostě ukončit nemohli. Na této řadě jsme pracovali pečlivěji a tvrději, než na kterékoli předchozí. Celý proces natáčení těchto šesti epizod nám zabral delší dobu, než předchozí dvě kompletní desetidílné sezony. Vůbec na ničem se nešetřilo. Dali jsme do toho všechno!

Dále vyzdvihl schopnost seriálu bez problému vyprávět své šokující příběhy, a zároveň nezapomenout na centrální děj a ujistit se, že do něj všechny překvapivé scény plynule zapadají. Pokud by ale měl jednu výhradu, rozhodně by jí bylo nemilostné upálení princezny Shireen (Kerry Ingram). Chápe, proč se k tomu postavy i scenáristé rozhodli, ale dle jeho vlastních slov je to celé „prostě a jednoduše kruté“. Úplně neschvaloval ani chování mladého Robina Arryna (Lino Facioli), konkrétně jeho řekněme až příliš blízký vztah k matce. „Bylo to strašně divné a špatné z tolika pohledů,“ povídá. Čí chování mu ale nedělalo problémy ani trochu, bylo od všech ostatních herců, s nimiž za ta léta měl to štěstí spolupracovat. „Nikdy jsme na place neměli žádné kr*tény, což je docela úspěch. Všichni ti lidé mi budou hrozně chybět.

A myslím, že mohu mluvit za všechny, když řeknu, že nám rozhodně také. Hra o trůny se totiž už teď stala legendou. V galerii zhlédněte první oficiální plakát k závěrečné 8. sezóně!

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu