Watchmen: Seriál posílil další herec z DCEU

Watchmen: Seriál posílil další herec z DCEU | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
A koho údajně hraje Jeremy Irons?

Mezi nejzajímavější připravované projekty od HBO patří také seriál Watchmen, který bude okrajově založený na komiksu od Alana Moora. Show hojně nabírá herecké obsazení, což podtrhlo nedávné oznámení o získání Jeremyho Ironse do hlavní role první epizody. Jedná se zatím o jediné známější jméno, k němuž však nyní přibylo jedno další. Zajímavostí je, že oba herci jsou součástí světa filmů od DC, i když oba z trochu jiných světů.

Tím jménem je Yahya Abdul-Mateen II (jeho fotky najdete v galerii), který se tento rok objeví jako Black Manta v letošním Aquamanovi. Vidět jsme ho mohli i ve vedlejší roli v loňském filmovém remaku Pobřežní hlídky. Kromě něj seriál obsadil také britskou herečku Saru Vickers, která zatím účinkovala jen v seriálech jako The Crown či Endeavour. Do jakých rolí byli oba herci obsazeni, však The Wrap, který informace přinesl, nezmiňuje.

Watchmen: Seriál od HBO nabídne zcela jiný příběh
 

Nové info však server The Hashtag Show vrhnul na postavu, kterou hraje Irons. Má se jednat o stárnoucího a povýšeného lorda britského panství, jehož popis zní: „Vysoce inteligentní a nezapomenutelný. Je zvyklý mít vždy pravdu, je arogantní, panovačný, sečtělý a jeho fyzická kondice je velmi dobrá, nikdy nevynechal trénink“. Server tak zmiňuje možnost, že Irons hraje postavu zestárlého Adriana Veidta aka Ozymandiase, který je hlavním záporákem originálního komiksu. Popis role by na tuto postavu docela seděl, avšak jedná se zatím pouze o spekulaci.

Nový seriál od HBO nebude přesnou adaptací minisérie od Alana Moora, ale zaměří se na partičku policistů z Oklahomy. Obsazeni zatím byli kromě Jeremyho Ironse také Yahya Abdul-Mateen II, Regina King, Don Johnson, Louis Gossett Jr., Blake Nelson, Tom Mison, Jacob Ming-Trent a Francis Fisher.

Zdroj: The Hashtag Show, The Wrap

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu