Cobra Kai: Martin Kove se vyjádřil k 2. sérii

Cobra Kai: Martin Kove se vyjádřil k 2. sérii | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
První série slavila velký úspěch. Co na ni představitel Johna Kreese? Objeví se v druhé sérii?

Slyšeli jste už o novém hitu nazvaném Cobra Kai? Jedná se o seriál, který dějově navazuje na film Karate Kid z roku 1984. Doposud byla odvysílána první série o počtu deseti epizod a už teď je jasné, že vznikne druhá série, jelikož ta první dosud sklízí až nečekaný úspěch. K úspěchu první série a jejímu pokračování se v nejnovějším rozhovoru vyjádřil herec Martin Kove, který si v seriálu zopakoval roli trenéra Johna Kreese z původního filmu. Tato role nicméně nebyla jednou z ústředních rolí v první sérii Cobry Kai, a tak se Martin kromě svého názoru na první sérii vyjádřil i k tomu, zda se v druhé sérii vrátí.

Martin Kove nejprve uvedl, že k projektu ho přitáhl především skvělý scénář. Líbilo se mu, jakým způsobem tvůrci seriálu přistupují k původním postavám a také směr, kterým se seriál hodlá dále ubírat. Když byla řeč o úspěchu seriálu, řekl, že až tak velký úspěch opravdu nečekal. A stejné to prý bylo i s filmem Karate Kid. I u něj si mnozí včetně Martina totiž mysleli, že nebude nijak převratný. K překvapení všech se ale Karate Kid převratným snímkem nakonec stal. A historie se nyní znovu opakuje se zmíněným seriálem.

V neposlední řadě Martin také promluvil o svém prvním dni natáčení, konkrétně o své první scéně. Když prý jeho postava poprvé vstoupila na scénu, členové štábu byli u vytržení. Návrat Johna Kreese na scénu byl totiž jeden z momentů, na který se štáb těšil nejvíce a když se po sedmi měsících příprav konečně dočkali, jejich nadšení nešlo skrývat. Martin byl jejich upřímnou reakcí tak příjemně překvapen, že mu tento moment zůstal pevně v paměti.

A jak je to s druhou sérií Cobry Kai? O natáčení ani uvedení druhé série zatím Martin Kove neví nic, nebo to alespoň nechtěl říct. Když byl ovšem dotázán, zda se v druhé sérii vrátí, potvrdil, že ano, přičemž by měl mít více prostoru, než v první sérii. Na Johna Kreese se tedy rozhodně můžete v příští sérii těšit. Celý rozhovor s Martinem Kovem najdete v přiloženém videu pod tímto článkem. A pokud jste první sérii Cobry Kai náhodou ještě neviděli, první dvě epizody můžete vidět zdarma na YouTube, zbytek epizod je pak dostupný na zpoplatněném YouTube Red.

Líbila se vám Cobra Kai? Těšíte se na druhou sérii?

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu