Příběh služebnice: Co vyzradil tvůrce o 3. řadě?

Příběh služebnice: Co vyzradil tvůrce o 3. řadě? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 16 obrázků
Showrunner seriálu Příběh služebnice prozradil pár věcí o 3. řadě. V galerii si prohlédněte sérii zákulisních fotek.

Pozor, článek obsahuje spoilery k 2. a 3. sérii.

Seriál Příběh služebnice má za sebou úspěšnou 2. sérii. V jejím závěru se June a její novorozená dcera Holly/Nichole ocitnou zčista jasna na útěku. V poslední vteřině se však June rozhodne poslat Holly s Emily do Kanady a v Gileádu zůstat. Pro svou dceru Hannah! V posledních vteřinách se vydává vstříc její záchraně. Bruce Miller, showrunner seriálu, zodpověděl po skončení série některé otázky ohledně 3. série, která byla oficiálně potvrzená začátkem května.

Příběh služebnice: 11. díl představil cameo Oprah Winfrey
 

"Právě začínáme diskutovat o 3. sérii. Rozhodně se poměry trochu rozvolní. Chceme dát June do pozice, kdy má nad věcmi větší kontrolu. Vmanévruje se do takové pozice, aby byla méně brutalizovaná. Tato pozice jí poskytne více svobody, aby mohla najít Hannah a vystřelit proti Gileádu. Třetí sezóna by měla být postavena na odporu a June by měla najít další slabiny uvnitř Gileádu," řekl Miller pro The Hollywood Reporter. Děj by se měl více orientovat také na reakce světa vně Gileád. Mexiko, Indie a více ze Spojených států...

Bude mezi 2. a 3. sérií nějaký časový skok? "Upřímně, ještě jsem se nerozhodl. V některých případech jsem nenáviděn, třeba když přeskočím cokoliv, co s June prožíváme. Skok mezi 1. a 2. sérií byl asi 14 vteřin. Pak, v epizodě 3., jsme poskočili asi o měsíc. Můžete skákat v čase jen v případě, že je to logické, ne jen proto, že se to hodí kvůlli oddělení jednotlivých sérií," tvrdí showrunner.

Další z věcí, kterou o 3. řadě Bruce prozradil, je to, že teta Lydia (Ann Dowd) nezemřela. Na více věcí si však budeme muset počkat do doby, než bude scénář hotový.

V galerii si prohlédněte celou řadu fotek ze zákulisí natáčení.

Zdroj: HollywoodReporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu