Iron Fist 2: První trailer, datum premiéry, záporák a další

Iron Fist 2: První trailer, datum premiéry, záporák a další | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 16 obrázků
Danny Rand zkusí štěstí napodruhé, Comic Con přinesl salvu novinek.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Filmový Marvel se letos rozhodl Comic Con v San Diegu kompletně přeskočit, to ale neznamená, že se nezastaví alespoň jeho televizní divize. Svůj velký panel už má za sebou Iron Fist a o jeho chystané druhé řadě jsme se toho dozvěděli překvapivě mnoho. Celou prezentaci měl na starost Jeph Loeb, prezident televizního Marvelu, ukázal se i nový showrunner Raven Metzner (Elektra, Sleepy Hollow) a z hereckého obsazení se na pódiu prezentoval samotný Iron Fist Finn Jones, jeho parťačka Jessica Henwick v roli Colleen Wing a Simone Missick známá jako agentka Misty Knight. Co všechno tedy společně fanouškům ukázali?

Iron Fist: Oficiálně oznámená 2. řada mění showrunnera
 

Dost možná nejdůležitější novinkou pro všechny, kdo hodlají druhou řadu sledovat, je odhalení jejího data premiéry. Iron Fist letos hodlá zabrat místo, které před dvěma lety okupovala první řada Luka Cage, a to září. Druhá řada by se totiž na Netflixu měla objevit 17.9. 2018. Natáčení začalo ke konci minulého roku a celkem se točilo sedm dlouhých měsíců. Sám Finn Jones před pár nedávnem popsal celý proces jako „dlouhý a hodně fyzický“.

Pro čtenáře komiksů, kteří dokoukali první řadu s pachutí v ústech a potřebují být znovu přesvědčeni, měl Jeph Loeb schovaná esa v rukávu rovnou dvě. Jedním z nejvíce kritizovaných aspektů jedničky byli její akční scény. Finn Jones neměl před natáčením příliš mnoho času se na roli fyzicky připravit a tvůrci byli proto nuceni jeho nedostatky maskovat pomocí častých střihů a méně náročné choreografie. Loeb ovšem zdůraznil, že na této frontě hodlají značně posílit a odhalil, že jako nový akční koordinátor a choreograf na seriálu pracoval Clayton Barber. Pokud vám jeho jméno nic neříká, z jeho hlavy vzešly akční scény například ve filmech Creed nebo Black Panther. Tak doufejme, že se jeho najmutí vyplatí.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu