Iron Fist 2: První trailer, datum premiéry, záporák a další

Iron Fist 2: První trailer, datum premiéry, záporák a další | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 16 obrázků
Danny Rand zkusí štěstí napodruhé, Comic Con přinesl salvu novinek.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Druhým velkým odhalením je identita ústředního záporáka, či v tomto případě záporačky. Do seriálu byla už dříve obsazena herečka Alice Eve (Star Trek: Do temnoty), odteď ale víme, že z ní bude nájemná vražedkyně Typhoid Mary. Záporačka v komiksech trpí mentální poruchou, díky které se u ní vyvinulo několik alternativních osobností. Umí skvěle zacházet s meči všeho druhu, disponuje i telekinezí a schopností manipulovat ohněm dle vlastní vůle. Nakolik budou její speciální dovednosti využity v seriálu, to zatím nevíme, ale vzhledem k malým rozpočtům si na nějakou ohnivou show nechte zajít chuť. Na počest tohoto oznámení byl promítán i klip herečky v boji proti Colleen a Misty, ten se ovšem k veřejnosti nedostal, stejně jako všechna další videa.

Iron Fist: Na světlo pronikly první fotky z natáčení 2. řady
 

Co se ale ven dostalo, jsou alespoň přibližné popisy všeho, co se při panelu promítalo. Na diváky udělal dost možná největší dojem klip Iron Fista v akci. Danny prý ve scéně pořádně předvede, čeho všeho je vlastně schopen. Při honičce s ozbrojeným autem nejprve jednu ranou urazí celý motor, následně odolá útoku vojáků v autě pomocí utržených dveří a po obklíčení jednou ranou do země odhodí všechny své nepřátele vzad pomocí tlakové vlny. V další scéně je v akci naopak Colleen, která v jakési kuchyni odolává útoku mužů ozbrojených řetězy, zatímco se Danny pokouší udržet dveře před dalšími přicházejícími protivníky. V jiném z videí vidíme opět Colleen, ale tentokrát ve společnosti Misty. Colleen si za oponenty vybrala dvě ženy ozbrojené noži, zatímco Misty zneškodní projíždějícího motorkáře pomocí své robotické paže. Dokonce se nám dostane i první pořádný pohled na mystické město Kun Lun, kde spolu ve videu Danny a jeho bývalý přítel Davos (Sacha Dhawan) bojují v rituálním souboji o poctu získat moc Iron Fista. Davose se týká i poslední klip, kde divákům předvede, že se mu nějak podařil získat přístup k Dannyho moci a dokáže ji používat také. Celé to zní docela dobře, nemyslíte?

Pod článkem najdete ještě vůbec první minutový trailer, který slouží spíše jen k odhalení premiéry, dává nám ale aspoň ochutnávku akce, kterou můžeme ve druhé řadě očekávat. V galerii na vás čeká první oficiální plakát a mnoho fotek z natáčení.

Zdroje: Netflix, ComicBook.com, Gadgets, Clevver News

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu