Iron Fist: Nový teaser na 2. řadu se vrací do K’un-Lun

Iron Fist: Nový teaser na 2. řadu se vrací do K’un-Lun | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Zhlédněte nový teaser k 2. řadě seriálu Iron Fist. Známe také počet epizod a co řekl hlavní herec ke svojí roli.

Druhá série seriálu Iron Fist se nakonec jako třetí projekt z Marvel/Netflix produkce představí letos, přesněji řečeno letos v září. Po první vlažně přijaté řadě mají tvůrci co napravovat. Pomalu začíná propagační kampaň, díky které máme nyní k dispozici další teaser trailer. Ten představuje Dannyho Randa (Finn Jones) zatím v nejbližší verzi jeho klasického kostýmu skrze flashbacky, které vyvolávají v Dannym vnější vlivy. Znám také počet epizod druhé série, která bude výrazně kratší než je u Netflixu zvykem.

Ve vzpomínkách se vracíme do fiktivního města K’un-Lun, kde se Danny naučil svým schopnostem a stal se nesmrtelným Iron Fistem. Ze záblesků lze odhadnout, že se zřejmě jedná o jakýsi rituální souboj mezi Dannym a Davosem, kterého hraje Sascha Dawan. Danny však na souboj nemá šťastné vzpomínky, i když z něho nejspíše vyšel jako vítěz. V teaseru se objeví také Colleen Wing (Jessica Henwick), Dannyho nová společnice v ochraně obyčejných lidí. Sám Finn Jones se ke své roli v druhé sérii vyjádřil takto:

„Ve druhé sérii ochraňuje (Iron Fist) ulice a přešel plně do samozvaneckého módu. Spolčil se s Colleen nejen v životě, ale i na cestě ochránce, a dostal tímto v pokračování seriálu nový smysl. Zároveň se však snaží vybalancovat vše s osobním životem a se svojí přítelkyní i přesto, že každou noc vyráží do ulic. Právě to může v jejich vztahu tvořit menší nesrovnalosti.“

Iron Fist 2: První trailer, datum premiéry, záporák a další
 

A zpět ještě k počtu epizod. Těch bude ve druhé řadě pouze 10, což může být jen ku prospěchu věci. Obecně se marvelovský svět na Netflixu často potýká s pomalým tempem a hluchými místy uprostřed série. Zkrácení o 3 díly by tak mohlo seriálu ulehčit od zbytečných scén a zrychlit tempo. Názvy všech epizod najdete na konci článku. V galerii se mrkněte na nově zveřejněné fotky z druhé řady. 

1. The Fury of Iron Fist

2. The City's Not For Burning

3. This Deadly Secret

4. Target: Iron Fist

5. Heart of the Dragon

6. The Dragon Dies at Dawn

7. Morning of the Mindstorm

8. Citadel on the Edge of Vengeance

9. War Without End

10. A Duel of Iron

V hlavních rolích se vracejí Finn Jones, Jessica Henwick, Sascha Dawan, Jessica Stroup a Tom Pelphrey. V nové roli se ukáže Alice Eve jako Typhoid Mary, a jako host se představí Simone Missick jako Místy Knight. 2. série seriálu Iron Fist má premiéru 7. 9. 2018.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu