Co nabídne na podzim Česká televize?

Co nabídne na podzim Česká televize? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 118 obrázků
Řadu nových tuzemských a zahraničních seriálů, premiéry filmů, ale i novou řadu StarDance.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

StarDance aneb nakonec to nejlepší

Co by to byl za předvánoční čas na ČT, kdybychom se nedočkali další řady taneční soutěže StarDance aneb když hvězdy tančí. V deváté řadě se zas můžete těšit na deset tanečních párů. V každém páru se opět představí známá osobnost po boku profesionála.

Kadeřnictví: Recenze na sestřenku Ulice
 

StarDance se na obrazovkách objevuje od roku 2006 a díky stabilní sledovanosti se zřejmě nemusíme bát toho, že by devátá sezóna byla poslední. Tato populární estráda je českou verzí britské televizní show Strictly Come Dancing. Každým soutěžním večerem nás opět provedou Marek Eben a Tereza Kostková, kteří jsou moderátory od počátku této televizní soutěže.

Oznámenou část mužských soutěžících tvoří miláček dívčích srdcí Adam Mišík (Bajkeři), sympaťák Jiří Dvořák (Anděl Páně), herec Václav Kopta (Svět pod hlavou) a pětibojař David Svoboda. K něžné části soutěžících patří Veronika Arichteva (První republika), Daniela Šinkorová (Ordinace v růžové zahradě), Pavla Tomicová (Ulice), zpěvačka Monika Bagárová a moderátorka Daniela Písařovicová. Jeden ze soutěžících je stále zahalen tajemstvím. Předloni zvítězil herec Zdeněk Piškula (Nejlepší přítel) s tanečnicí Veronikou Lálovou, která by se měla objevit i v nadcházející sezóně.

Pro fanoušky StarDance by mohla být srdeční záležitostí akce Den se StarDance, která se bude konat v rámci festivalu Zlatá Praha dne 21.9 od 15:00 do 19:00 na Náměstí Václava Havla. Vstup je zdarma. Těšit se můžete na vystoupení tanečních dvojic nové řady StarDance, výuku tance, živou kapelu, taneční soutěže a autogramiádu. Akcí vás provede choreograf StarDance Jan Onder.

V rozsáhlé galerii si můžete mimo jiné prohlédnout osobní fotky Veroniky Arichtevy z jejího instagramu, fotografie ostatních soutěžících leštomího StarDance a zveřejněné promo fotografie a záběry z natáčení ke zmiňovaným jak tuzemským, tak zahraničním titulům.

Zdroje: ČT, ČT24, Deník, Lupa, České noviny, iDNES, Blesk

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Přes kosti mrtvých

20.04.2017 | Česko, Švédsko, Slovensko, Německo, Polsko
Krimi, Drama, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu