Star Wars: Resistance: Známe oficiální synopsi

Star Wars: Resistance: Známe oficiální synopsi | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Kromě toho přinášíme i jistou provázanost se seriálem Klonové války.

Již v říjnu se k nám přiřítí seriál Star Wars: Resistance (Odboj), který se zaměří na vybudování této organizace a také na počáteční konflikty s Prvním řádem. Kromě Poe Damerona (Oscar Isaac), kapitánky Phasmy (Gwendoline Christie) a BB-8 se objeví i postavy nové, přičemž hlavní postavou bude mladý pilot Kazuda Xiono, kterého má namluvit herec Christopher Sean (Hawaii Five-0). Nyní se k nám dostává název první epizody s podtitulem The Recruit, a také synopse prvního páru epizod. Zde tedy jsou:

„Bojovník Odboje Poe Dameron požádá mladého pilota jménem Kazuda „Kaz“ Xiono, aby pro ně sledoval První řád. O této tajemné organizaci a jejím zbrojení není totiž téměř nic známo.“

„Aby „Kaz“ uskutečnil svoji misi, vydává se na stanici Colossus, která se používá především na doplnění paliva a opravy. Zároveň se ale využívá také k nebezpečným závodům. Poté, co předvede své pilotní schopnosti, je Kaz do jednoho z těchto nebezpečných závodů okamžitě vtažen…“

Star Wars: Resistance: Kdy nový seriál uvidíme?
 

Jak tedy vidíte, synopse nám nejprve velice zjednodušeně popisuje, co je hlavním tématem seriálu a následně nás seznamuje se začátkem tohoto příběhu. Trochu úsměvné je, že Kazudovi přezdívají „Kaz“, což má u nás v češtině specifický význam. Už teď mě zajímá, jestli tahle přezdívka u nás projde, nebo jestli pouze poslouží jako terč vtipů. Ale to ukáže čas.

Kromě synopse se mimochodem také dozvídáme, že se na tvorbě seriálu zároveň podílí společnost Polygon Pictures, která spolu s Davem Filonim spolupracovala již na seriálu Klonové války. Doufejme tedy, že je to dobré znamení. Vzhledem k tomu, že se premiéra nového seriálu už poměrně rychle blíží, tak jistě budou v dohledné době následovat již nějaké oficiální fotky a možná i nějaký ten trailer. O všech novinkách vás budeme průběžně informovat. V komentářích nám můžete dát vědět, jestli vás synopse nebo spolupráce s Polygon Pictures již dokázali navnadit, nebo se svým postojem stále vyčkáváte na nějaký ten trailer. Mezitím si můžete pustit níže velice krátký fanouškovský teaser trailer. 

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu