The Flash: První plakát na 5. řadu odhaluje nový kostým

The Flash: První plakát na 5. řadu odhaluje nový kostým | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Vzhled seriálového Flashe se rapidně zjednodušil. Mrkněte v galerii na první plakát k páté sérii.

Pomalu ale jistě se blíží podzimní seriálová sezóna, a ta se v USA týká také seriálového světa Arrowverse, jehož členy jsou Arrow, The Flash, Supergirl a Legends of Tomorrow. Pomalu začíná doba, kdy budeme dostávat nové castingové a příběhové novinky, a seriál The Flash prolomil bariéru jako první. Poskytl nám první oficiální plakát pro pátou sérii. Na něm je samotný Barry Allen (Grant Gustin) v úplně novém kostýmu, který je skoro přesným zpracováním toho z komiksů.

Vzhled kostýmu se zjednodušil, a vypadá to, že tvůrci přešli z kůže na nějaký lehčí a pohyblivější materiál. Oblek samozřejmě obsahuje ikonické Flashovo logo a zlatý opasek, kromě toho je však téměř bez vzorů. Je pravděpodobné, že právě tento kostým bude skrývat tzv. Flash Ring, který se poprvé v show ukáže, jak napověděl trailer z Comic Conu.

Konfrontace s Thinkerem, který dokázal posbírat 12 různých schopností, dohnalo Team Flash až na pokraj jejich sil, avšak s pomocí několika nových tváří byl Barry Allen a spol. schopný se s hrozbou vypořádat, a zase jednou zachránit Central City. S příchodem jejich dcery Nory z budoucnosti však vše zůstává na jednom místě, kvůli velké chybě kterou Nora v budoucnosti udělala. Bude rodičovství první věc, která dokáže nezastavitelného The Flashe zpomalit?

V hlavních rolích se vracejí Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdez, Jesse L. Martin, Danielle Nicolet, Hartley Sawyer a Tom Cavanagh. V nových rolích se objeví Chris Klein jako Cicada, Jessica Parker Kennedy jako Nora Allen, Kiara Madeira jako Spin a Susan Walters jako Carla Snow. Premiéra je 9. 10. 2018.

Zdroj: Grant Gustin

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu