Teorie velkého třesku: TOP 5 nejtemnějších teorií z hlav fanoušků

Teorie velkého třesku: TOP 5 nejtemnějších teorií z hlav fanoušků | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Jaká temná tajemství by mohl komediální sitcom Teorie velkého třesku skrývat? 12. řada už odstartovala, pojďte se proto před koncem seriálu pobavit.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
Tenhle pohodový sitcom mám vážně rád. I když si většinou potrpím na chytřejší styl humoru - a zdůrazňuji většinou - i tak mě jednotlivé gagy a souhra hlášek přiměje smát se jak napoprvé, tak klidně i napotřetí. Proto by se zdálo divné vymýšlet k této opravdu vtipné televizní oddychovce temné až depresivní teorie. Ovšem internet je protkaný všlijakými podivnostmi, a tak jsem se ani moc nedivil, když jsem na ně vážně narazil. A protože takové teorie je nutno brát s humorem a kdo je bere vážně, je nefalšovaný pablb, říkám jen - dobře se bavte! 
7 slavných seriálů, které odkazují na Českou republiku
 

Sheldonův cvokhaus

Kdyby Sheldonova míra šílenosti šla vyjádřit číslicemi od jedné do pěti, pravděpodobně byste nakonec stejně skončili u dvojciferného čísla. A kdo viděl alespoň jeden díl seriálu, dá mi rozhodně za pravdu. Proto by nebylo až zas tak nepředstavitelné, kdyby si celý děj seriálu vymýšlel ve své hlavě, zatímco trčí v blázinci. Tam musí trčet po zbytek svého života za zabití jeho otce, který v seriálu umřel na přehnanou lásku k bůčku. Společně se Sheldonem je ale v blázinci držen i zbytek party.

Leonard, který v něm skončil poté, co byl lobotomizován vládou kvůli prozrazení tajemství Severní Koreji. Samozřejmě až poté, co se poprvé a naposled vyspal s Joy Kimovou, jak už znalci jistě zjistili. Penny, která se po neúspěšné kariéře herečky dala na drogy a prostituci, než skončila v ústavu. Amy zastává roli neuroložky, která po vzoru Harley Quinn začne být posedlá svým pacientem, tedy Sheldonem. Jediný, kdo z toho vyšel dobře, zda se to tak dá říci, jsou Raj s Howardem. Rajovi rodiče totiž nutili svého syna do psychologie místo astrofyziky, a tak dělá v blázinci psychiatra. A Howard? No, ten zůstal nadále prostým inženýrem a dělá v blázinci "správce", který ovšem mívá homosexuální hrátky právě s Rajem kvůli jeho neoblíbenosti u žen. 

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu