Iron Fist: První trailer na 2. sérii je tu. A je řádně akční!

Iron Fist: První trailer na 2. sérii je tu. A je řádně akční! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
K tomu také v galerii nový plakát a banner.

Iron FistMarvel/Netflix produkce chystá svoji premiéru na konec září a Netflix nyní konečně zveřejnil první oficiální a plnohodnotný trailer na druhou řadu. Ta první je považována obecně za nejslabší ze všech marvelovských projektů na Netflixu a podobně jako Luke Cage má pokračování za úkol napravit seriálu reputaci a dát fanouškům to, co jim v první sérii chybělo.

Trailer obsahuje hodně akčních záběrů, což koresponduje s tím, že právě po stránce akce museli tvůrce hodně zapracovat. Dokonce si na to přizvali koordinátora bojových scén z filmu Black Panther. Danny Rand (Finn Jones) po zdánlivé porážce zločinecké organizace The Hand a úmrtí Daredevila vzal spravedlnost do vlastních rukou a Hell’s Kitchen v něm má nového samozvaného ochránce. V tom mu pomáhá jeho parťačka Colleen Wing (Jessica Henwick), jenže jejich ne moc legální aktivity vyvolávají kromě pocitu spravedlnosti i názorové rozepře.

Iron Fist: Nový teaser na 2. řadu se vrací do K’un-Lun
 

Dannyho navíc pronásleduje minulost a hlavním záporákem série bude jeho bývalý přítel Davos (Sascha Dawan), se kterým se bude muset vypořádat. Davos však nějakým způsobem získal stejné schopnosti jako Danny (v komiksech známý pod jménem Steel Serpent), a navíc s ním bude spolupracovat nová postava v podání Alice Eve, z komiksu známá jako Typhoid Mary. Do toho všeho se zamíchává sourozenecká dvojice Joy a Ward Meachumovi (Jessica Stroup, Tom Pelphrey), takže o problémy nebude nouze. Naštěstí pokračuje prohlubování vztahů mezi seriály Luke Cage a Iron Fist, a tak se objeví Misty Knight (Simone Missick), která začíná tvořit s Colleen ideální dvojku (v komiksech pracují jako dvojka Daughters of the Dragon).

V traileru jsou také vidět četné easter eggy a věci z komiksů, jako je Iron Fistova komiksová maska či úplně jiný a mrtvý Iron Fist a další, takže i v tomto směru budou fanoušci potěšeni. Po vzoru Luka Cage tak i Iron Fist míří za daleko lepším výsledkem ve druhé sérii než v té první. V komentářích dejte vědět svoje dojmy z první ukázky a v galerii mrkněte na pár nových fotek, nový plakát a banner.

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

schonecek | 19.08.2018 11:15
Snad se to oproti první řadě fakt zlepší. Marvel na Netflixu už od druhé série Daredevila stojí docela za prd, dvojku Luka Cage jsem úplně vzdal, ale pokud je pravda, že se protentokrát omezí na deset dílů, mohlo by to kvalitu konečně pozvednout. Dalo by jim to i větší rozpočet na jednotlivé epizody a mohli bychom tak vidět Dannyho schopnosti častěji v akci. Mám naději, tak třeba.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu