Jak jsem poznal vaši matku: Teorie o Barneym potvrzena?

Jak jsem poznal vaši matku: Teorie o Barneym potvrzena? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Oblíbený svůdník a hláškař Barney možná nakonec není tím Barneym, kterého známe. Neil Patrick Harris se vyjádřil k jedné z teorií, která ho vykresluje v jiném světle. Nenechte si ujít fotky z natáčení seriálu a Barneyho nejlepší hlášky. 

Článek obsahuje spoilery k finále seriálu Jak jsem poznal vaši matku.

V minulém roce přišel jeden fanoušek seriálu Jak jsem poznal vaši matku s teorií, která od svého zveřejnění nedá mnohým fanouškům spát. Co je to přesně za teorii? Jak jistě víte, Ted Mosby (Josh Radnor) je vypravěčem celého příběhu a nelze si nevšimnout, že některé historky občas záměrně přehání. Mohlo by se ale tohle přehánění týkat i postavy Barneyho Stinsona (Neil Patrick Harris), největšího sukničkáře New Yorku? Podle této teorie ano. Ted měl údajně ve svých historkách udělat z Barneyho více extrémního člověka s několika viditelnými negativními vlastnostmi. Proč by to ale Ted dělal?

Jak jsem poznal vaši matku: 10 echt kuriozit, o kterých nemáte páru
 

V první řadě by mohlo jít čistě o to, že Ted zkrátka přehání skoro ve všem, tak proč by trochu neupravil i svého lehce výstředního přítele Barneyho, že? S mnohem propracovanější odpovědí ale přišel již zmíněný tvůrce diskutované teorie. Pokud jste viděli celý seriál až do konce, pak vám jistě neuniklo, že jeden z důvodů, proč budoucí Ted svým dětem celý příběh vyprávěl, byl ten, aby od nich dostal „svolení“ vyjít si s tetou Robin (Cobie Smulders). A vzhledem k tomu, že Robin byla už tou dobou Barneyho bývalá žena, mohl Ted záměrně popsat svého přítele v přepálené formě právě proto, aby si naklonil děti na svou stranu, a nemusel se tak před nimi cítit provinile, že si chce vyjít zrovna s Barneyho exmanželkou.

Ať se tato teorie zdá být sebevíc překvapivá, musí se nechat, že na ní něco dost možná je. A co si o celé teorii myslí právě Barneyho představitel Neil Patrick Harris? Podle něj dává teorie smysl a osobně nemá žádný problém jí věřit. Konkrétně řekl: "Myslím, že je to velmi přesné. Vzhledem k příběhové struktuře, kde Ted vypráví příběh svým dětem, může být všechno přehnané a nadsazené."

Aby ovšem byla teorie skutečně potvrzena, museli by se k ní kladně vyjádřit hlavně tvůrci a scenáristé seriálu. Jestli se k tomu někdy rozhodnou vyjádřit, to prozatím není jasné. My to ovšem budeme určitě sledovat.

Co si o celé teorii myslíte vy? Dokázali byste ji přijmout, nebo vám i přes zmíněné postřehy zkrátka nesedí? Dejte nám vědět v komentářích. Na závěr přikládáme video s Barneyho hláškami spolu s fotkami v galerii pod videem, kde najdete i sérii fotek z natáčení. 

Zdroj: digitalspy.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu