Červený trpaslík se vrací na české obrazovky!

Červený trpaslík se vrací na české obrazovky! | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Stanice Prima Comedy Central se rozhodla do podzimního vysílání zařadit hned několik novinek. Včetně deseti sérií Červeného trpaslíka!

Už vás nebaví zapnout televizi a pořád dokola narážet jen na Přátele, Dva a půl chlapa, seriál Průměrňákovi, Dvě socky, Dva z Queensu nebo Teorii velkého třesku? Stanice Prima Comedy Central přijde na podzim se změnou. 

Co nabídne na podzim Česká televize?
 

4. řada Brooklyn 99

Zářijový program rozproudí 4. série neobvyklého policejního okrsku Brooklyn 99. Diváci se doposud mohli seznámit s řadou policistů, z nichž každý vybočuje alespoň trochu z normálu. I ve 4. sérii úspěšného amerického seriálu se ochránci zákona potýkají s nástrahami pracovního a soukromého života – nečekané těhotenství, společné stěhování a především nikdy nekončící chytání zločinců. 

Červený trpaslík 1-10

Říjen bude mít naopak vesmírný přesah. Úskalím na těžařské lodi Červený trpaslík bude během října čelit známá skupinka složená z jediného živého člověka Davea Listera, lidského kocoura, hologramu Arnolda Rimmera, humanoida Krytona a extrémně inteligentního počítače Hollyho s IQ 6000. Kultovní seriál Červený trpaslík se poprvé na britských obrazovkách objevil v roce 1988 a získal si tisíce fanoušků po celém světě. Britský humor připomene tentokrát Prima Comedy Central, a to hned 10 sériemi.

Herci z Červeného trpaslíka vtipně komentovali českého dabéra
 

Archer, Goldbergovi a Taková moderní rodinka

V říjnovém programu nebudou chybět ani klasické trable televizních rodin jako Goldbergovi a Taková moderní rodinka, které navážou novou sérií, stejně tak Archer. Kreslený agent nezřídka přirovnávaný k Jamesi Bondovi se představí v nejnovější 9. sérii, kde navštíví tropický ostrov plný nebezpečných zvířat i žen.

Na své si přijdou i fanoušci oblíbených seriálů Jak jsem poznal vaši matku, Průměrňákovi a příznivci kresleného South Parku, Griffinových či Amerického táty.

Zdroj: Prima Comedy Central

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

Napichovač | 28.08.2018 23:28
Díky za odpověď
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu