Comeback: TOP 6 nejlepších dílů bláznivého sitcomu

Comeback: TOP 6 nejlepších dílů bláznivého sitcomu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Léto je skoro za námi a s ním i odvysílané díly Comebacku. Sestavili jsme pro vás žebříček těch nejlepších.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6

Česká seriálová tvorba je podobně jako ta filmová hodně zakletá. Jediným médiem, které dokáže vcelku pravidelně produkovat kvalitní a zajímavé minisérie a seriály, je veřejnoprávní ČT. O počinech komerčních televizí jako Nova, Prima či snad nedej bože TV Barrandov lze těžko mluvit jako o kvalitních. Výjimky však potvrzují pravidlo, a jednou z nich je i český sitcom Comeback z roku 2008. Ten lze považovat v rámci české tvorby jako povedený komediální kousek se svérázným humorem a stylem, které další zoufalé kousky jako Helena či Máma nedokázaly už nikdy napodobit.

Ať je Comeback jakýkoliv, divácky byl přijatý velmi pozitivně a dosáhl až na 52 regulérních dílů a 12 silvestrovských krátkých speciálů. Osobitý humor a originální příběh točící se kolem zhaslé popové hvězdy Tomiho Paciho (Tomáš Matonoha), jeho pubertální dcery Ivy (Kristýna Leichtová) a jeho bratra metalového alkoboha Ozzáka (Martin Dejdar) byl důvodem, proč si získal seriál takovou popularitu. I když je to velmi obtížné, zkusili jsme pro vás vybrat 5 těch úplně nejlepších dílů, které stihl seriál za svoji tříletou existenci odvysílat.

Hospoda: TOP 10 nejlepších dílů!
 

Zdravý a nemocný (1. série, 8. díl)

„Nesmysl, já a pilot? Mouka teče do lednice jedině v Plzni a netopýři těžko přeperou líný šváby!“

„Není nemoc, co by nevyléčil půl litr Ferneta. Bolí mě noha, dám si Fernet a je to v pohodě. Bolí mě hlava, dám si Fernet a je to zase v pohodě. Bolí mě játra… tak si ho nedám, Fernet léčí všechno.“

Ivě zruší vyučování kvůli spolužákovi, který dostal nigerijskou úplavici, a tak se chystá se spolužáky na chatu. Paranoidní Tomáš však začne pociťovat příznaky jako dezorientace či blábolení, a tak Iva musí zůstat doma a starat se o něj. Mezitím však skutečnou úplavici dostal Ozzák, který se začne chovat nenormálně oproti svému normálu…

Tento díl je známý především díky Ozzákově blábolení. Hlášky jako „vám vrtá chleba sépie“ se staly okamžitě populární. Tomáš Matonoha a Martin Dejdar se zde navíc předhánějí v bláznivých výkonech a tvůrci v originálních nápadech, jako jsou ušní svíčky či věčně ožralý ušní doktor.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Ištván | 30.08.2018 21:47
Všechno výborný díly. Ale možná byste mohli zavést něco na způsob honorable mentions. Takhle z fleku mě napadají ještě epizody Obraz paní Rybkové, Sbohem, Káhiro (až na to se sprchou), Zlatá rybka, Prohozz, Bez kláves neodejdu nebo Absťák.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu