Hra o trůny: Přehled výroků herců o 8. sérii

Hra o trůny: Přehled výroků herců o 8. sérii | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 7 obrázků
O 8. řadě seriálu Hra o trůny už toho bylo řečeno tolik, že je našase si v tom udělat přehled. Takže: Co už nám hlavní hvězdy seriálu prozradily?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4

Od skončení 7. série novináři lačně vyzvídají od herců, co čeká diváky v 8. závěrečné řadě seriálu Hra o trůny. Všichni odpovídají, ale velmi omezeně, protože jsou vázáni mlčenlivostí. Když však budete číst mezi řádky, můžete si udělat poměrně slušnou představu, co vás příští rok asi čeká. Sesumírovali jsme pro vás vyjádření hlavních hvězd Hry o trůny za poslední měsíce. Co o finále řekli? 

Hra o trůny: Podrobný rozbor závěrečné série v souvislostech
 

Jaime Lannister

Asi nejvíce se rozpovídal představitel Jaimeho Lannistera, proto s ním začneme: „Líp celý náš příběh prostě ukončit nemohli. Na této řadě jsme pracovali pečlivěji a tvrději než na kterékoli předchozí. Celý proces natáčení těchto šesti epizod nám zabral delší dobu než předchozí dvě kompletní desetidílné sezóny. Vůbec na ničem se nešetřilo. Dali jsme do toho všechno!“ řekl nedávno Nikolaj Coster-Waldau. V jiném rozhovoru dokonce uveřejnil spoiler. Pokud tedy nechcete věděl nic konkrétního, dále nečtěte

"Opravdu se mi líbila spolupráce s Liamem Cunninghamem, který hraje Davose Mořského. Pracovali jsme spolu a vedli jsme si opravdu dobře. Víc do hlouby ale nepůjdu, protože bych vypouštěl spoilery," řekl v rozhovoru pro Wradio. Zdá se, že dojde ke spojení Jaimeho s týmem Daenerys.   

V jiném rozhovoru pak vypustil z úst ještě jednu zajímavou věc: "Když jsem poprvé četl scénář k finální sérii, říkal jsem si: Wow, oni to opravdu zvládli. Je to jeden příběh d 1. do 8. série a dává to smysl." Dá se tedy očekávat, že závěrečná série bude řešit klidně i věci z 1. řady a nechá všechna kolečka, aby do sebe pěkně zapadla. 

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu