Hra o trůny: Přehled výroků herců o 8. sérii

Hra o trůny: Přehled výroků herců o 8. sérii | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 7 obrázků
O 8. řadě seriálu Hra o trůny už toho bylo řečeno tolik, že je našase si v tom udělat přehled. Takže: Co už nám hlavní hvězdy seriálu prozradily?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4

 Sansa, Bran, Jon a Gilly

"Je to Hra o trůny, takže bude krvavější, emocionálně trýznivější a bude tam mnohem víc smrti než v předchozích letech," uvedla nedávno Sophie Turner, představitelka Sansy Stark. V jiném rozhovoru se pak nechala slyšet, že je naprosto ohromena, jak nepředvídatelný konec se rozhodli scenáristé pro seriál vybrat.

V nejnovějším rozhovoru řekla: „Pro mě jako pro herce byl konec Sansy velmi uspokojující a stejně to cítili i všichni ostatní se svými postavami. Kdo ví, zda to celé bude stejně uspokojující i pro fanoušky. Myslím, že mnoho z nich odejde od televize velmi zklamáno a mnoho se naopak zblázní radostí. Vidět všechny různé reakce bude určitě zajímavé. Při čtení scénáře mi ale zlomili srdce, když jsem došla na úplně poslední stránku a viděla jen nápis: KONEC HRY O TRŮNY. To bylo opravdu emocionální.“ 

"Věděla jsem, že mám očekávat neočekávatelné. U všeho, co se mi zdálo příliš předvídatelné, jsem věděla, že se nestane. V žádném ohledu to není pohádka se šťastným koncem, ale myslím, že je to skutečně úžasná filnální sezóna," řekla Hannah Murray představitelka Gilly.

Tajemně odpověděl i představitel Brana Starka: "Nepůjde to cestou, kterou by někteří lidé chtěli. Pro některé to bude velmi šťastné, pro některé velmi smutné. To je pro konce přirozené," vysvětlil Isaac Hempstead-Wright.

"Je to hodně... je to prostě větší, než to kdy bylo," řekl Kit Harington. 

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu