Hra o trůny: 8. série přinesla Hannah Murray nové přátele

Hra o trůny: 8. série přinesla Hannah Murray nové přátele | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Hannah Murray, představitelka Gilly, promluvila o své roli v seriálu Hra o trůny a o vztahu se Samem. Jak herečka vypadá v civilu? To si prohlédněte v galerii.

Pozor, článek obsahuje drobné spolilery. 

Postava Gilly v seriálu Hra o trůny se od těch ostatních v mnohém liší. Nezná intriky, lsti a neorientuje se v třídní společnosti. Mnozí jí předpovídali rychlou smrt, ovšem světě div se, ona i Sam se dostali až do 8. série. Co herečka Hannah Murray ke své postavě v nedávném rozhovoru řekla? Naznačila dokonce i to, že se s někým sblížila v 8. sérii.

"Její začátky byly tak trýznivé a tak hrozné. Pak jsme ji viděli růst a povstat znovu silnou. Postupem času se navíc stala jemnější, vřelejší a laskavější. Myslím, že vztah se Samem se vyvinul velmi organickou a upřímnou cestou. John (Bradley, představitel Sama, pozn. red.) a já jsme se vždycky navzájem přesvědčovali, že to není příliš přeslazené, protože v některých momentech se to podle takové zdát mohlo," uvedla Hannah. Zároveň vysvětlila, že sama v prvních sériích učinila rozhodnutí, že se nebude coby Gilly smát, protože se to v životě nestihla naučit: "To objevení radosti bylo ten největší a nejzajímavější zlom pro její charakter," řekla. Poprvé se usmála na Černém hradě v sezóně 4.

Hra o trůny: Emilia Clarke dotočila a zavzpomínala na nahé scény
 

Hereččina obllíbená scéna je ta, kdy se Sam a Gilly baví o jménu pro jejího syna: "Je to tak sladké, a přitom to vyznívá velmi reálně a myslím, že je to navíc i dost vtipné. Užili jsme si s Johnem plno srandy, když jsme to točili. Opravdu se bavil při vyslovování všech těch jmen."

Na otázku, s kým s obsazení si kromě Johna Bradleyho užívala spolupráci, odpověděla: "Je jich hned několik ze série 8, ale o tom se teď nemůžu zmiňovat."

Jaký osud Gilly předpovídáte vy? V galerii si prohlédněte pár fotek, jak vypadá Hannah Murray mimo kameru.

Zdroj: Watchersonthewall, Winteriscoming

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu