Premiéra již dnes: Co by vám nemělo uniknout?

Premiéra již dnes: Co by vám nemělo uniknout? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
Co by vám dnes nemělo uniknout? V galerii si prohlédněte fotky z premiérové projekce seriálu Krejzovi, na kterých nechybí ani hlavní aktéři seriálu.

Už dnes ve 20:15 startuje na televizi Prima nový komediální seriál Krejzovi od tvůrců Ohnivého kuřete. Na letošní podzim je zatím naplánováno šestnáct padesátiminutových epizod. Premiérový díl sice Prima odvysílá již dnes, jinak však vyhradí Krejzovým úterní a čtvrteční večery. Více si o seriálu přečtěte zde. V galerii si prohlédněte fotky z projekce seriálu, na kterou dorazili i hlavní hvězdy seriálu. 

Krejzovi, Tátové na tahu atd.: V Česku se s homosexuály roztrhl pytel
 

Jsme si vědomi, že se u mnohých české seriály z dílny Primy a Novy netěší příliš velké oblibě, proč ale nedat šanci ani prvnímu dílu? Zajímají nás vaše dojmy!

Synopse seriálu Krejzovi

Kousek za Prahou stojí velká rodinná vila, kde se kromě pokojů pro rodinu Krejzových nachází i veterinární klinika, kutilská dílna a z podkrovního bytu vysílá místní soukromé rádio. Hlavou rodiny a pánem vily je tu svérázný televizní kutil Jan Krejza (Václav Postránecký), který má vždy dveře otevřené pro své čtyři dcery – Annu (Vanda Hybnerová), Báru (Markéta Plánková), Cindu (Lucie Polišenská) a Danku (Ivana Korolová ) – a jejich partnery. Krejzovi jsou sice trochu jiná, nejspíš i dost bláznivá, ale určitě šťastná rodina.

Zdroj: TVPrima

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu