Krejzovi, Tátové na tahu atd.: V Česku se s homosexuály roztrhl pytel

Krejzovi, Tátové na tahu atd.: V Česku se s homosexuály roztrhl pytel | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Téma homosexuálních párů se v Česku čím dál tím více promítá i do seriálů. 

Nemáme vůbec nic proti homosexuálům, ba naopak. Přijde nám však zajímavý jeden jev, a to že české televizní stanice se čím dál tím méně bojí homosexualitu propuštět do dějových linek. A nejen co se týká seriálů. Ve středu odvysílala Nova nový díl Výměny manželek, na jejíž jedné straně byl právě pár dvou gayů (ne poprvé, nutno připustit). 

Na podzim vypustí televize Prima seriál Tátové na tahu, kde se role homosexuála ujme Jakub Prachař, který tvoří pár s Petrem Vaňkem„Hrajeme to civilně, něco ve smyslu Zkrocené hory, čili tam nejde o nějaké vykroucenosti a tyhle věci, o kterých si lidé myslí, že patří do komedií tohoto typu. Ale tady jdeme jiným směrem. Je fajn, že se to dotýká těchto pro mě důležitých témat, protože si nemyslím, že děti mají vychovávat jen heterosexuální rodiče, to si myslím, že je škoda,“ uvedl Petr Vaněk.

Tátové na tahu: Zaboduje Prima s novým seriálem?
 

Role homosexuála se chopí v novém seriálu Krejzovi také Michal Novotný. Zahraje si Páju, technika z rádia, který svou orientaci rozhodně neskrývá. Nosí pestrobarevné košile, upnuté kalhoty a používá výrazná gesta. Nepřestává přitom ani v momentech, kdy se vypne kamera: „Pokud hrajete takto stylizovanou postavu, je to lepší pro koncentraci a udržení se v roli. I o pauzách tak většinou zůstávám Pájou.“

Hodně zvědavý je Michal na to, až seriál uvidí diváci a jaké reakce se k jeho uším donesou. „Na druhou stranu tam nedělám nic, co bych neviděl kolem sebe. Nechci se nikoho dotknout, v divadle mám kolem sebe hodně takových kluků, mám je rád, ale když mají veselou náladu, tak se chovají, že je vám to k smíchu. Až to bude na obraze, někdo řekne, že to hraju moc, někdo, že málo. Ať si to každý přebere, já si za tím stojím,“ rázně uzavírá svůj názor Michal Novotný, na kterého se diváci můžou těšit už v neděli 2. září ve 20.15 na televizi Prima.

A co vy? Jste pro, aby se na televizní obrazovky dostávala běžně homosexuální tematika? V galerii si prohlédněte fotky Michala Novotného coby výstředního homosexuála a též snímky Prachaře a Vaňka ze seriálu Tátové na tahu.

Zdroj: TV Prima

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Luks | 31.08.2018 12:49
Taky se mi nelíbí tenhle typ vyobrazení homosexuálů. Ano, být scenárista, tak mi taky přijde velice jednoduché zakomponovat do děje vykřičeného gaye a ejhle je to děsná sranda. To samozřejmě vypovídá i o scenáristovi samotném...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu