Krejzovi: První dojmy přinesly jen stud a trapnost

Krejzovi: První dojmy přinesly jen stud a trapnost | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Asi jsme seriál Krejzovi trochu přecenili...

Věřili jsme - ne - doufali, že nový český komediální seriál s názvem Krejzovi nebude úplná katastrofa. A zdá se, že jsme českou tvorbu opět trochu přecenili. Chvílemi nám bylo tak trapně, že nám nezbylo říct si: Už nikdy víc!

Pozor, článek obsahuje spoilery k 1. dílu seriálu Krejzovi.

Největší chyba prvního dílu je jednoznačně předvídatelnost. A to nesnesitelná! Vtip tkvící v tom, že roztomile praštěná holka (Danka Krejzová) zaspí a do práce nevědomky přiběhne v papučích a v pyžamu, asi nikoho do kolen nedostane. Ani to, že z toho vybruslí okouzlujícím projevem a firmě přinese parádní kšeft. Kolikrát už byla podobná situační komika použita?! Vrcholem všeho je, když ta samá holka téhož dne usne během pohovoru na post produkční do televize! Nikoho nepřekvapí ani dějová linka Václava Postráneckého coby hlavy rodiny. Ten již ráno varuje, že nechce při rodinné večeři žádná překvapení. To pro diváka znamená jednoznačný signál - že přijdou. A přišla! Nechyběl cvičený medvěd, tygr nebo odpalování baráku ohňostrojem. A mohli bychom pokračovat dál a dál...

Co nás dále rozčilovalo, byla role Michala Novotného, který v seriálu hraje homosexuála Páju. To by samo o sobě nebylo problém. Problém vidíme v tom, jakou mu tvůrci dali podobu. Napadá mě jediné slovo: Klišé! Doba, kdy se lidé chechtali přehrávání zženštělých extravagantních gayů v pestrobarevných košilích a upnutých kalhotech, už je snad pryč, ne? Pakliže neříká něco vtipného, jako že neříká, sama zkreslená a trapně napsaná homosexualita pro zasmátí prostě nestačí.  

Co se hereckých výkonů týká, ani to není žádná hitparáda. Herci viditelně přehrávají, zejména tedy Ivana Korolová, představitelka Danky. Nezasmáli jsme se ani jednou, zato stydno nám bylo hned několikrát. Pokud nejste ten typ, komu pro zasmátí stačí, když někdo řekne "hov*o", raději na tento seriálový počin ani nekoukejte. 

My se jdeme těšit na seriál Zkáza Dejvického divadla, pokračovatele komediálních seriálů Dabing Street a Čtvrté hvězdy, u kterých se jednoznačně od srdce zasmějeme nespočetněkrát.  

Naše hodnocení
1/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Rory | 14.03.2019 20:59
Čím déle se dívám, tím více jsem alergická na Hybnerovou. Straště přehání-nedá se na ni dívat ! Navíc téměř v každém dílu žere a přitom s plnou pusou mluví. Dobře, že odešel Postránecký, už nemá na to aby někde vystupoval. Myslím to v dobrém..
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu