Komentář: Henry Cavill jako Zaklínač? Prosím ne!

Komentář: Henry Cavill jako Zaklínač? Prosím ne! | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Henry Cavill je dobrý herec, ale hodí se do této role? V galerii si prohlédněte nový fan art a také Cavillovu reakci na oficiální prohlášení, že bude hrát Geralta.

Dlouho jsem si lámal hlavu, proč si nedokážu Henryho Cavilla v roli Geralta z Rivie představit. Co mi tak vadí? Chci si jen na něco stěžovat, nebo to má nějaký hlubší smysl? Po dlouhém mozkovém hloubání jsem na to přišel. Bojím se, ale čeho? No a pak mi to došlo.

Henry Cavill je momentálně ve světě známý jako „muž z oceli“, tedy Superman. Už jen to, že se koukám na někoho, koho znám jako Supermana v roli Geralta, se mi příčí, ale to je můj osobní problém. Dělejme, jako bych nic nenapsal. Ale zpátky k tomu strachu. Henry Cavill má už nějaké jméno, velké jméno. K velkému jménu většinou patří i velká očekávání a tady nastává problém. Každý může mít k novému seriálu jinak velká očekávání, to je naprosto individuální, ale pokud máte v hlavní roli známého herce, bude se od seriálu očekávat daleko víc, možná i víc než samotní tvůrci zvládnou.

Podívejme se třeba na to, co udělali tvůrci Hry o trůny. Vsadili kartu na zcela neznámá jména, která si nikdo nestačil zaškatulkovat. Hledejme i další příklad hlouběji v historii - Pán prstenů: 90% jmen zcela neznámých a nešlo pouze o rozpočet, který by slavné herce nedovoloval. Šlo o to, že herecká jména bez nálepek dovolí divákům soustředit se pouze a jen na příběh. A to půjde v případě Henryho Cavilla těžko. 

Zaklínač: Kdo se vtělí do role Geraltových osudových žen?
 

Úplně vidím, jak se mi nový Zaklínač zalíbí, ale jelikož to nebude přesně to, co všichni „očekávali“ , seriál se zruší a já si vypláču oči. Bohužel to nemám ničím podložené, je to jen můj pocit z toho, jak se v dnešní době točí filmy a seriály. Zaklínač má naštěstí po celém světě spoustu fanoušků, kteří se budou rádi na nový seriál dívat, takže se má obava doufejme nenaplní. Ale stále si myslím, že by měl Geralta z Rivie hrát někdo méně známý. Pro dobro všech.

V galerii si prohlédněte nový fan art zobrazující Henryho Cavilla coby Geralta z Rivie a také hercovu instagramovou reakci na oficiální oznámení, že ztvární roli Geralta.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 20

Mišák | 12.01.2022 20:08
Fando, proč by se nehodil na záporáka? Když hrál v Tristanovi a Isoldě Melota, prozřel až když ho probodli, jinak tam všechny blízké zradil pro svůj prospěch. V Mission Impossible hrál vyloženě záporáka... Jen jestli neškatulkujete stejně jako autor článku? Ve stylu jednou klaďas - (jako Superman) vždycky klaďas...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu