Zaklínač: Henry Cavill chce hrát Geralta. Víme, jak by vypadal

Zaklínač: Henry Cavill chce hrát Geralta. Víme, jak by vypadal | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Henry Cavill má zájem o roli Geralta! Jeho seriálová podoba už byla zpracována do fan artu. Prohlédněte si obrázek v galerii a dejte vědět, jak by se vám herec v roli líbil.

Kolem seriálové adaptace slavných knih Zaklínač od Andrzeje Sapkowskeho, kterou chystá Netflix, je poslední dobou poněkud ticho. Poslední přesnější zprávy mluvily o počtu epizod a o případném datu premiéry, která by se mohla uskutečnit tak v roce 2020. Produkce se však určitě sune kupředu, showrunnerka Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil, The Defenders) objíždí lokace vhodné pro natáčení, které by kromě Polska mohly být i v České republice. Údajně už by měli být brzy obsazeny dvě ústřední postavy příběhu - zaklínač Geralt a čarodějka Yennefer.

Zaklínač: Kdo jsou největší favorité na roli Geralta?
 

Spekulací o tom, kdo Geralta z Rivie ztvární, již proběhlo spousty a každý má svého favorita, včetně showrunnerky Hissrich, která má svůj vlastní seznam kandidátů. Další možný kandidát se nyní vyprofiloval v rámci rozhovorů kolem snímku Mission Impossible: Fallout. Představitel Supermana Henry Cavill totiž prozradil, že by si hlavní roli zahrál opravdu rád. On sám má rád hry, především třetí díl, který byl celosvětově veleben, avšak zná i knihy, které mu přijdou skvělé a hodné přečtení si.

Cavill je samozřejmě velké jméno, které by show určitě dodalo na zajímavosti. Otázka však je, zda se bude Netflixu chtít platit herec hollywoodského kalibru, a nezvolí raději někoho méně známého. Dlouho očekávaná seriálová adaptace by si však rozhodně zasloužila hereckou kvalitu vzhledem k jejímu vysokému očekávání. Jak by mohl Henry Cavill v roli Geralta vypadat, se mrkněte v galerii. Jeden umělec z řad fanoušků už totiž případnou podobu Henryho Cavilla coby Zaklínače zpracoval. V komentářích dejte vědět, zda je to pro vás ten pravý Geralt, nebo dáváte přednost někomu jinému.

Zdroj: IGN

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 14

Jasombart | 27.08.2018 16:13
A být Anthony Hopkins o něco mladší byl by jako Vesemir perfektní
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu