První dojmy: Tátové na tahu překvapivě nejsou tragédie

První dojmy: Tátové na tahu překvapivě nejsou tragédie | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Tátové na tahu mají potenciál. Dokonce jsme se párkrát zasmáli! V galerii si prohlédněte pár veselých fotek z natáčení.

Nebojte, bez spoilerů!

S novým seriálem Krejzovi Prima příliš nezabodovala. Přesněji řečeno vůbec, alespoň dle našeho hodnocení. Rozhodli jsme se však dát šanci i další primácké novince, která měla premiéru v neděli večer. Ta nás naštěstí mile překvapila. Tátové na tahu mají své slabiny, ve výsledku však mají něco do sebe. 

Krejzovi: První dojmy přinesly jen stud a trapnost
 

Začneme trošku kriticky. Seriál očividně staví dějovou linku na situační komice, což by nevadilo, kdyby nebyla hned ze začátku zápletka vyhrocená až zbytečně do absurdna. Samotná myšlenka čtyř otců, kteří zápolí s rodičkovskými starostmi všedního dne, je totiž sympatická a vcelku roztomilá. Smíchy se sice řezat nebudete a bůhví jakou díru do světa to asi taky neudělá, když ale nevíte, do čeho píchnout, a žádný lepší seriál ke zhlédnutí nemáte, jsou Tátové na tahu poměrně příjemnou oddychovkou. Pojďme tedy vypíchnout konkrétní pozitiva, která nás zaujala.

Na rozdíl od seriálu Krejzovi nás Tátové na tahu mile překvapili ztvárněním homosexuálního páru otců, které ztvárňují Petr Vaněk a Jakub Prachař. Oba muži se chovají vkusně, nepřehrávají, nosí nevyhraněné oblečení a jsou zkrátka úplně normální. Nikde žádné klišé tkvící ve zženštělém projevu, výstřením oblékání a excentrickém projevu. Hurá! Pobavila nás také narážka na seriál Hra o trůny. Trochu nečekané, překvapující, podivné, leč milé. 

Co se hereckých výkonů týká, vesměs je na místě všechny pochválit. Všem jejich charaktery věříme a celý ansámbl dává seriálu vcelku slušnou úroveň. Možná i díky tomu, že tvůrci neobsazují do rolí modelky, zpěvačky, potažmo různé pseudo celebrity a instagramové hvězdičky. První příklad, co mi přišel na mysl - Anna Julie Slováčková, dcera Felixe Slováčka a Dády Patrasové, která hraje sestřičku v Ordinaci v růžové zahradě. Tragédie na entou! Sázka na skutečné herce se prostě vyplatí, byť třeba nemají tu nejznámější tvář a neplní titulky bulváru.  

Co tedy dodat na konec? Pokud nemáte extra vyhraněný humor a neočekáváte prvnotřídní zábavu, spíše relaxaci, klidně si seriál Tátové na tahu pusťte. Nic tím až tak nezkazíte. V galerii si určitě projděte pár vtipných obrázků zpoza kamery.

Naše hodnocení
6/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu