The Last Kingdom: První foto z 3. série!

The Last Kingdom: První foto z 3. série! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Uthred se vrací. Stane se snad konečně důstojným konkurentem pro Ragnara Lothbroka a jeho potomky? První foto z 3. série The Last Kingdom si prohlédněte na prvním místě v galerii.

V dubnu jsme vás informovali, že natáčení 3. řady seriálu The Last Kingdom (Poslední království) úspěšně odstartovalo. Teď Netflix zveřejnil i první obrázek přímo z 3. řady: "Tady to je - první oficiální pohled na Alexandera Dreymona jako Uthreda v 3. sérii," stojí v komentáři na oficiálním twitterovém účtu seriálu The Last Kingdom. Sám herec v dubnu komentoval start natáčení tím, že dle jeho názoru půjde o zatím nejlepší sérii. Stane se snad konkurentem pro seriál Vikingové? Doposud byl totiž Uthred vedle Ragnara spíše taková karikatura na Vikinga a The Last Kingdom ultra light verzí Vikingů.

Vikingové: Osudy hlavních postav série 5B a 6 v náznacích. Co nás čeká?
 

Podle posledních zpráv by měla být 3. řada seriálu The Last Kingdom uvedena ještě letos. Pochopitelně... Konkurovat příští rok Hře o trůny nelze! Seriál však čeká boj s druhou polovinou 5. řady seriálu Vikingové, která bude uvedena 28. listopadu.

Obrázek si prohlédněte v galerii.

Synopse seriálu The Last Kingdom

Uhtred je syn saského šlechtice, který se vinou Vikingů stane sirotkem. Je unesen barbary a vychován jako Viking. Příběh mladého bojovníka severu se šlechtickými kořeny se odehrává na konci devátého století. Kým mladý válečník doopravdy je? Sasem s modrou krví, nebo krvelačným dobyvatelem? Vyhraje u Uhtreda chuť po válečných vřavách, nebo po dědictví? BBC pro nás připravila výpravný historický seriál podle díla Bernarda Cornwella.

Zdroj: Twitter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu