Přátelé: Jak dnes vypadá nejslavnější z trojčat Phoebe?

Přátelé: Jak dnes vypadá nejslavnější z trojčat Phoebe? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Pamatujete si na to, jak Phoebe v seriálu Přátelé porodila trojčata? Představíme vám dnes jedno z nich. Prohlédněte si Allisyn Ashley Arm a její aktuální podobu v galerii.

Jak dnes vypadá Emma, dcera Rachel, nebo Ben, syn Rosse, to už jsme si řekli. Teď se zaměříme na trojčata Phoebe, konkrétně na Leslie, kterou si v seriálu střihla Allisyn Ashley Arm (22). Jedná se o americkou herečku, která zatím vešla do povědomí především díky roli Zory Lancasterové v americkém seriálu Sonny ve velkém světě. V seriálu Přátelé se neobjevila jen jako mimino, ale také v 10. řadě, kdy jí už bylo cca 5 let. Jako jediná z trojčat se dala cestou herectví. 

Přátelé: Jak dnes vypadá Emma, dcera Rachel?
 

"Nikdy jsem se nedostala ani k tomu, abych chodila na střední školu. Když jsem dostala první seriózní pravidelnou roli v seriálu na kanále Disney (Sonny ve velkém světě), bylo mi bylo 12 let a musela jsem se začít učit doma. A to je má středoškolská zkušenost," řekla v rozhovoru z letošního jara. O svém hostování v seriálu Přátelé překvapivě v žádném rozhovoru nemluví.

V galerii si prohlédněte celou radu hereččiných nejaktuálnějších fotek. Allisyn má tak výrazné rysy, že na první pohled poznáte, že je to skutečně ona.

Zdroj: Ohsogray

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu