Simpsonovi: Gal Gadot si zahraje Lízu

Simpsonovi: Gal Gadot si zahraje Lízu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Hvězda DC si vyzkouší dvojroli.  

Jeden z důvodů, proč jsou Simpsonovi tak kultovní, je schopnost jejich tvůrců vystihovat trendy, k čemuž se váže také lovení filmových hvězd, které jsou zrovna v kurzu. Proto si zde nadabovali svoji vlastní postavu hvězdy jako Tom Hanks, Seth Rogen nebo Leonard Nimoy. A nyní se k nim přidá i herečka Gal Gadot, tvář superhrdinky Wonder Woman a spása filmového vesmíru DC.

Její účast byla oznámena prostřednictvím klipu z jubilejní 30. řady, která v Americe startuje už tento týden. Klip k epizodě „Bart není mrtvý“ najdete dole pod článkem. Abychom Gadotinu účast v seriálu pochopili, musíme si napřed vysvětlit, co se v této epizodě odehraje. Synopse praví, že Bart skončí v nemocnici a následně následně své rodině řekne, že se v nebi potkal s Ježíšem. Toho využijí křesťanští producenti, kteří Simpsonovým nabídnou dohodu na natočení filmu a Homer souhlasí. A zde nastává čas pro Gal Gadot.

Simpsonovi: 8 naplněných předpovědí, o kterých se moc nemluví
 

Homer totiž uskuteční filmový casting, na který se Gadotina „žlutá verze“ dostaví. Při té příležitosti si můžou pozorní diváci všimnout, že si Homer na Gadotin účet zažertuje, když prohlásí, že kdykoliv spatří logo DC, okamžitě usne. A o jakou roli se bude její kreslená podoba hlásit, oznámila sama herečka na svém Twitteru. Na její stránce je k vidění obrázek designu její žluté podoby společně s dospělou podobou Lízy Simpsonové, kterou bude s největší pravděpodobností hrát (obrázek najdete dole v galerii).

Co to ovšem vypovídá o výsledném fiktivním filmu, to nevíme. Jediné, co se o tomto cameu ještě dá říci, je fakt, že pro herečku byla rodinka Simpsonových nedílnou součástí jejího dětství. Proto byla také nesmírně ráda, když se mohla stát na oplátku jejich součástí.

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Taran | 06.07.2020 16:54
Co robož
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu