Star Trek: Režisér X-menů bojuje za cameo Jamese McAvoye

Star Trek: Režisér X-menů bojuje za cameo Jamese McAvoye | Fandíme seriálům
20th Century Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Další geekovský sen se stává realitou?

Patrick Stewart se na stará kolena vrací jako kapitán vesmírné lodi Enterprisse, Picard, a i když to na první pohled zní jako nesplnitelný bizarní geekovský sen, tuto úžasnou novinku nám potvrdil sám herec prostřednictvím fotografie na Instagramu, na které sedí s tvůrčím týmem u stolu a nad něčím společně dumají (viz galerie). Radost nad touto novinkou však nemají jen fanoušci, ale i herec James McAvoy, který ucítil příležitost a chytil ji za pačesy. Protože si v minulosti několikrát zahrál mladší verzi Stewartovy role, profesora Xaviera z X-mení série, řekl si, že by byla sranda, kdyby se o to samé pokusil u Picarda. A není sám.

Star Trek: James McAvoy chce roli mladého Picarda
 

O jeho komentáři pod příspěvkem, kde se ptá Stewarta, jestli nepotřebuje cameo, se nyní rozpovídala jedna známá filmová persona. Konkrétně blockbusterový producent a hlavně režisér nových X-menů s podtitulem Dark Phoenix, Simon Kinberg. Ten s webem Collider vedl rozhovor ohledně svého nového mutantího filmu (ve kterém se mimochodem McAvoy znovu vrátí jako mladý profesor Xavier) a řeč přišla i na hercovo angažování do nového Star Treku. Co prozradil?

To, že připsání McAvoye do scénáře bylo zvažováno dávno před tím, než byl k projektu přibrán sám Stewart! Nejspíš kvůli samotnému Stewartovi, kdyby se ho nepodařilo přemluvit do hlavní role, a tak by měli tvůrci v záloze alespoň McAvoye jako jeho mladší já. Tento nápad režisér konzultoval se svým starým známým Akivou Goldsmanem, producentem, který pracuje na zatím nepojmenovaném seriálu o Picardovi. Pokud je tedy tento nápad jak v hlavách tvůrců, tak i samotného McAvoye, klidně bych si vsadil, že se ho přece jenom v budoucnu dočkáme. Pro tu srandu...

Zdroj: Comicbook

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu