Živí mrtví: Dočkáme se nejlepšího záporáka vůbec (a Negan to nebude)

Živí mrtví: Dočkáme se nejlepšího záporáka vůbec (a Negan to nebude) | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 17 obrázků
Má se Negan začít bát o svůj status jednoho z nejlepších seriálových záporáků? Posuďte sami.  

Krutý egoista Negan se už asi mezi nejlepší záporáky všech dob nikdy nezařadí, v očích fanoušků ovšem navždy zůstane největším světlým středobodem tohoto seriálu, který ho svou přítomností povznáší na úplně jinou úroveň zábavy. Jak ztvárněním, tak obecně známým záporáckým řemeslem je totiž zcela dokonalý, ne-li bezchybný. Vzbuzuje jak strach, tak zároveň respekt, přičemž oplývá charakterovými rysy, které mu dodávají nemalou špetku originality. Proto se mi také nedivte, že se mi objevuje nevěřící úsměv na tváři, když producent Greg Nicotero oznámí, že se máme dočkat ještě lepšího záporáka, který tohoto hravě strčí do kapsy.

Živí mrtví: 10 extra zajímavostí, o kterých jste na 90% neslyšeli
 

V nadcházející 9. řadě se totiž objeví skupina přeživších, kteří si říkají Šeptači. Na rozdíl od všech známých hrdinů přežívají ve světě apokalypsy dost odlišným způsobem. Ten totiž zahrnuje nošení odříznutých obličejů nemrtvých kvůli maskování nebo žití podle zvířecích pravidel, kdy se snaží zničit staré zvyky a zásady civilizovaného světa. Tuto skupinu nových záporáků povede historicky první ženská záporačka, Alfa, s tváří herečky Samanthy Morton známou například pro svoji vedlejší roli z Minority Report. Co je tedy na této barbarské záporačce tak zvláštního?

Producent Greg Nicotero praví, že pokud fanoušci po odchodu Andrewa Lincolna nezanevřou na seriál, dočkají se vůbec nejlepšího záporáka za celou jeho historii. Pokud se tak nestane, bude opravdu smutný. Nová záporačka by totiž měla mít naprosto odlišný nádech než její předchůdci. Sám producent i přiznal, že se její představitelky trochu bojí. Navíc bychom se u ní měli dočkat opravdu skvělého příběhu, který dokonce překonává její komiksový protějšek. Ale vzhledem k tomu, že toto tvrzení tvůrci říkají prakticky o každé postavě v každém rozhovoru, tuto informaci bych bral na lehčí váhu.

Ke konci už jenom dodává, že za to všechno vděčí nové showrunnerce Angele Kang za její přístup k práci, který seriál přibližuje ke kvalitám třetí série, kdy v podstatě šplhal na vrchol své oblíbenosti. Jestli to ovšem myslí doopravdy, nebo to jsou jenom plané řeči, kterými ucpává naši nedůvěru v budoucnost seriálu, to si musí každý zodpovědět sám.

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu